7 päivän detox kuuri iholle

Saatu pr-näytteenä.

Sain Ruohonjuurelta testiin Ortis Laboratoriesin Detox Skin kuurin. Kyseessä on 7 päivän mittainen tehokuuri erityisesti ihon puhdistukseen.

En ole aiemmin detox-kuureja testannut mutta homma oli yllättävän helppoa. Käteviin annospusseihin pakattu jauhe sekoitetaan veteen ja juodaan. Sain varoittelua että juoma on kamalan makuista mutta joko omaan oudot mieltymykset tai olen tottunut yrttisiin makuihin, sillä tämä ei ollut pahaa ollenkaan. Sen sijaan juoma on kyllä myrkynvihreää, joten se ei niin houkuttanut kurkkuun kulauttamaan itseään. Tosin eikö kaikki vihreä ole hyväksi keholle?

Idea tuotteessa on siis puhdistuskuuri,joka puhdistaa kokonaisvaltaisesti kehoa mutta erityisesti ihoa.Detox-kuurit tehostavat aineenvaihduntaa sekä puhdistavat kehoa kuona-aineista.

Jauhe sisältää takiaista tukemaan ihon ulkonäköä,rosmariinia tukemaan ruansulatuselimistön toimintaa,nokkosta edistämään puhdistusprosessia,koivua puhdistavien ominaisuuksiensa takia,spiruliinaa mm.vitamiinien ja rasvahappojen takia  ja psylliumia tukemaan suoliston toimintaa. Jauheeseen ei ole lisätty makeutus-tai lisäaineita, joten tämä on luonnontuote joka sopii vegaaneillekin.

Seuraavana päivänä aloituksesta minua janotti kamalasti sekä ravasin vessassa jatkuvasti ja päätä alkoi särkeä.Päätä särki aika ikävästi muutaman päivän ajan ja vaikka saattoi johtua muustakin niin tähän kuuriin sen yhdistin.Ihan luonnollista tuo särky onki, kun kuonat lähtevät liikkeelle niin pääkivun se usein iskee. Kuurin puolessa välissä kasvoihin tuli pieniä epäpuhtauksia, joka myös oli odotettavissa. Epäpuhtaudet poistuivat muutama päivä kuurin lopettamisen jälkeen.

7 päivää meni nopeasti ja iho tuntui ja näytti hieman kirkkaammalta mutta suurimman eron huomasin omassa olossa. En tiedä kuvittelinko vain mutta olo on kevyempi ja vatsa toimii paremmin.

En dramaattista eroa ihon kunnossa huomannut mutta kasvoista poistui nesteitä ja ilme on freesimpi.

Juoma siis maistuu yrttiseltä ja itse sekoitin jauheen reiluun 2.5dl vettä niin koostumuskin oli juokseva. Juoma kannattaa juoda nopsaan tai se muuttuu hieman geelimäiseksi.Kuurin tarkoitus oli ihon puhdistus mutta itse ehkä sain tästä kokonaisvaltaisen hyvän olon ennemminkin.

Innostuin todenteolla kehonpuhdistuskuureista ja mielelläni testaisin eri tuotteita ja menetelmiä jatkossakin. Oletko kokeillut detox-kuuria ja mitä mieltä olit?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *