Äärimmäisen tehokas luonnonkosmetiikan happokuorinta

Tuote saatu testiin Naturelle.filtä

Juice Beautyn Green Apple Peel Full Strength on tehokas luonnonkosmetiikan hedelmähappokuorinta joka sisältää sekä AHA-happoja (omena-, sitruuna-, ja maitohappo) sekä BHA-happoa (pajun kuoresta saatava salisyylihappo). Hedelmähapot kuorivat ihoa entsymaattisesti, ilman mekaanista kuorintaa. Vaikka sana happo kuulostaa hurjalta niin jopa kuivaihoiset yleensä sietävät hedelmähappoja hyvin. Happokuorinta kirkastaa ihoa, auttaa taistelussa aknea sekä sameutta vastaan sekä häivyttää jo olevia arpia.

Green Apple Peel Full Strength on happopitoisuudeltaan 13-15% ja alkuun pelkäsin että tämä on liikaa herkälle ja pintakuivalle iholle mutta päinvastoin, sain kuorinnan jälkeen ihoon kaikki tehoaineet imeytettyä huomattavasti paremmin. Happokuorinnat monesti nipistelevät ihon pinnalla eikä fiilis välttämättä ole mukavimmasta päästä mutta omassa ihossa en huomannut tuota, mutta kuorinnan jälkeen jonkin verran iho kyllä punotti. Happokuorintojen jälkeen suositellaan tehokasta kosteutusta ja itsellä on tullutkin höllättyä kaikki hyaluronihaposta kasvoöljyihin kuorintojen jälkeen. Kuorinta sisältää a-vitamiinia joka tasoittaa juonteita sekä viinirypäleöljyä joka suojaa vapailta radikaaleilta.

Happokuorinnoissa kannattaa ihoa siedättää tuotteelle alkuun lyhyemmällä vaikutusajalla ja pikkuhiljaa pidentää sitä, mutta maksimivaikkari kuitenkin on 10 minuuttia ja sitä ei kannata ylittää. Tästä löytyy myös Sensitive -versio mikäli tämä kiinnostaa mutta kuulostaa liian hurjalta.

Itse tykkään simppeleleistä tuotteista joilla saa nopeita tuloksia ja sellainen tämä on todella on. Iho on pysynyt pehmeänä sekä olen saanut enemmän irti muista hoitotuotteistani. Itselle kerran viikossa on hyvä kuorintatahti mutta tämä voisi laittaa myös kaksikin kertaa viikossa mikäli tarve vaatii.

Kuorinta maksaa Naturellella 54 e mikä itsellä on jo kipurajoilla mutta tämä on superriittoisaa ja tällä saa lähes hoitolatasoisia tuloksia joten vahva suositus tuotteelle.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *