Aivan mielettömän yleellinen vartalokuorinta Flow Cosmeticsilta

Saatu pr-näytteenä Ruohonjuurelta

Flow Cosmetics on aika hyvin uudistanut brändiään ja jo upeat Korento-linjan meikit antoivat osviittaa mitä tuleman pitää mutta nyt on käsissä äärimmäisen yleellinen, trendikäs, kansainvälinen ja ajanhenkinen tuote eli Amethyst-vartalokuorinta.

Aromaterapeuttinen kuorinta sisältää aitoa ametistia sekä tuoksuu niin käsittämättömän herkulliselta ja marjaisalta että vaikka kuvailinkin jo tuotetta kansainväliseksi niin tässä on jotain perin suomalaista myös mukana. Olin todella hämmästynyt tämän tuotteen ihanuudesta, ei sillä etteikö Flow Cosmetics olisi jo aiemmin ällistyttänyt vaan tässä on jotain niin ihanaa mihin en ihan pääse käsiksi, ehkä se on ametistin voimaannuttava vaikutus.

Ametistin hoitavien ominaisuuksien yhdistäminen nerolin, santelipuun sekä vaniljan eteerisiin öljyihin saa aikaan tästä ihoa hoitavan ja  mieltä rauhoittavan tuotteen. Kiviterapia on rynnimässä Suomeen ja ametisti on kivi mm.joka parantaa stressioireita, kirkastaa ajatuksia, auttaa nukahtamaan sekä sillä vahvistetaan kruunuchakraa. Mikäli kristalliterapiaan pohjautuvat tuotteet kiehtovat niin Flow Cosmeticsilta löytyy kattavasti eri chakroihin vaikuttavia tuotteita.

Itse kuorinta sisältää mm. himalajan vuorisuolaa, villimustikkaa, luomusheavoita sekä luomukookosöljyä. Kuorinta on koostumukseltaan paksua, tällä kuorii ihon tehokkaasti ja jättää ihon todella kosteutetuksi sekä ihanan tuoksuvaksi. Tuoksu purkissa on herkullisen marjainen mutta iholle jää ihanan herkän vaniljainen häivähdys. Helppo levittää iholle, liukuu kuin unelma ja suola pehmittää ihon täydellisesti vastaanottamaan kuorinnan kosteuttavat aineet. Kuorinta on tarkoitettu vartalon lisäksi käsille sekä jaloille.

Tässä kohtaa kaikki, ihana hoitotuote, yleellinen hemmottelu, kiehtova kiviterapia sekä aromaterapian ihmeet. Tuotteen luvataan lievittävän stressiä sekä auttavan unensaannissa. Suomessa valmistettu kuorinta on kaiken kaikkiaan aivan uskomattoman ihana tuote, kaunis pakkaus, huumaava tuoksu sekä lähes maaginen tuntuma iholla. Ihana lahjaidea myös, hintaa kuorinnalla on n.35e mikä äkkiseltään tuntuu isolta mutta käypä nuuhkasemassa tätä ja rakastut jo siinä!

kauneus iho hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *