Älyttömän hyvä tehohoito pakkasen puremalle hiukselle

 

Joicon K-PAK sarjasta löytyy useita loistotuotteita vahingoittuneelle hiukselle ja löysin itselle täydellisen naamion! 

Revitaluxe on rakennepaikkaava tehohoito, joka myös kosteuttaa tehokkaasti. Oma hius on paksu, karkea sekä helposti katkeaa latvasta, erityisesti niinä vuodenaikoina kun joutuu kohtaamaan äärimmäistä säänvaihtelua. Kova ja kuiva hius on haastava hoidettava koska rakennepaikkaava rakentaa hiusta vahvemmaksi, joka tarkoittaa sitä et hius kovettuu ja näinollen hius myös katkeaa helpommin jollei se saa myös hyvää kosteutta. Kosteuttavat tuotteet tekevät hiuksesta elastisen sekä helposti muotoiltavan. Joskus muuten ihan tuo kosteusköyhyys on syy siihen ettei leikkaus laskeudu kauniisti tai hiusta ei saa laitettua raudoillakaan mieleiseksi. 

joico.jpg

Revitaluxessa on täyteläinen koostumus sekä juuri oikeassa suhteessa tehokosteutusta että rakennepaikkaavuutta ja tämä sopii hyvin kaikille käsitellyille hiuksille loistavasti. Itse olen käyttänyt tätä kerran viikossa hiustenpesun  yhteydessä noin 5min vaikutusajan ja hiuksissa näkyy vaikutus kerta kerran jälkeen ja hiukset näyttävät sekä tuntuvat paremmilta.

Paksu koostumus on helppo viedä juuri sinne kuivimpaan latvaan missä rakennepaikkausta tarvitaan. Mun oma niksi on laittaa pesty hius ponnarille ja tehohoito ponnariosaan. Näin ei hoito mene turhaan tyvialueelle.

Joicolle tyypillisesti mieto tuoksu tuotteessa joka on erityisesti talvella kiva juttu. Joico on luksussarja mutta tässä tehohoidossa on erityisesen luksusfiilis ja hoidon tulos on heti havaittavissa. Hintaa 150ml purkille on 29e mutta koostumus on todella riittoisaa.

Saatu maahantuojalta testiin

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *