amika: väritykitystä , tyrnimarjaa ja taidetta

Vuonna 2007 markkinoille tuotu amika tahtoo kehittää muotoilulaitteita ja tehdä niistä tyyliin sopivia asusteita, ja pienellä googlettelulla löysinkin mm.supermageita föönejä ja suoristusrautoja. Amikaa innoittaa New Yorkin ilmapiiri, muoti, taide ja musiikki ja merkin tarkoitus on innoistaa luoviin kokeiluihin ja mikä kylppärissä innostaakaan enemmän kuin värikylläiset purkit ja huumaavat tuoksut.

Tuotemerkki amika on kahden veljeksen, Shay ja Nir Kadoshin luomus, jolla he pyrkivät tuomaan eloa pysähtyneille hiusmarkkinoille. Muotialalla kokemusta hankkineet veljekset tahtovat kehittää jotain uutta, erilaista ja ainutlaatuista, joka on aika lailla nähtävissä myös tuotteiden ulkonäössä.Kyllähän nämä herättävät kiinnostuksen jo myyntihyllyssä värikkyydellään. Onneksi tuotteet ovat muutakin kun kauniita katsella, joten merkki onkin noteraattu useassa paikkaa.

amika4.jpg

Tyrnimarja, tuo pitkään muissa yhteyksissä pinnalla ollut superfoodi on löytänyt tiensä myös hiustenhoitoon ja onkin aktiivinen aineosa kaikissa amikan hiustenhoitotuotteissa, Tyrnimarjassa on uskomaton määrä vitamiineja ja omegoita, joilla saadaan turva vapaita radikaaaleja sekä saasteista vastaan sekä estetään hiustenlähtöä. Ja jotenkin ajatus tyrnimarjasta sopii purkkien visuaaliseen ilmeeseen todella hyvin myös.

Sain amikaa maahantuovalta Miraculosilta testiin un.done texture sprayn,perk up dry shampoon, bombshell blowout sprayn, silken up kuivahoitoaineen ja touchable hiuslakan.

amika3.jpg

Un.done texture spray on rakennetta antava viimeistelysuihke, jolla saa rennon lookin aikaan, Itselle nimenomaan huoliteltu, rento viimeistely on se juttu joten innolla tartuin purkkiin. Nopeasti kuivuva koostumus sisältää zeoliittia, luonnollista mineraalia jolla hiukseen loihditaan mattapintainen runsaus.Itse nimenomaan pidän kuivista ja nopeista tuotteista, joten tällä kiharan freesaa nopeasti nuorekkaan rennoksi. Tuoksuina kaikissa on aika parfyymimäinen, pirteän kesäinen tuoksu joka kyllä peilaa mainiosti purkkien kuosia. 

Perk up kuivashampoo on todella erilainen kun muut kokeilemani kuivashampoot, johtuen ehkä siitä että käytän kuivashampoota pääsääntöisesti muotoilutuotteena, enkä pesuvälin pitkittäjänä. Tällä saa oikeasti tunteen puhtaasta hiuksesta ilman päänahkaa kuivattavaa tunnetta, johtuen siitä ettei tuotteessa ole talkkia.Rasvaaa imevänä aineosana on käytetty luonnollista riisitärkkelystä. Tuote on todella kevyt ja tukea omaan hiukseen en saa samalla tavalla kun ehkä muista kuivashampoista mutta mitä väliä, ne saa taiottua muilla tuotteilla, tämä toimii mainosti pesujen välillä tuoden raikkaan tunteen hiukseen sekä päänahkaan ja poistaa epämiellyttävät hajut. 

 

Bombshell blowout spray tuo hiukseen tukea, volyymia ja rakennetta. Tuote käytetään kosteaan hiukseen ja kuivataan sitten halutulla tavalla. Hius jää föönin jälkeen jänteväksi, helposti käsiteltäväksi mutta todella luonnollisen tuntuiseksi ja onkin noussut omaksi lemppariksi tästä sarjasta. Tämän voi käyttää myös kuivaan hiukseen uudelleenmuotoilua helpottamaan. Hiukset tuntuu samaan aikaan siltä että niissä on napakka rakenne ja kuitenkin mukava sileys, joka johtunee siitä että tuotteessa on kosteuttavina aineina glyseriiniä, propyleeniglykolia sekö panthenolia jotka kaikki taistelevat hiuksen kuivuutta vastaan.

Silken up kuivahoitoaine on myös jännä tuttavuus. Jos olen aivan rehellinen,niin en ikinä ole tajunnut kuivahoitoaineen merkitystä, ja nyt selvisi etten vaan ole ikinä oppinut edes oikeaa käyttötapaa tuotteelle. Idea loogisesti on sama kuin normaalissakin hoitoaineessa, se viedään pituuksiin sekä latvoihin. Koostumus on kuiva ja helposti saa kuivankin latvan pehmeäksi ja kiiltäväksi, ja tuotteen ihana tuoksu freesaa hetkessä hiuksen. 

amika.jpg

Tuoteparina kuivashampoo ja hoitoaine toimiikin loistavasti, ensin tyvelle perk up rasvaisuuden poistoon ja latvalle silken up kevyeen hoitamiseen. Näillä skippaa kiireaamuna bad hair dayn takuuvarmasti, 

Touchable hairspray antaa vahvan, napakan mutta joustavan pidon ja kosteussuojan. Kosteussuojahan on Suomessa asuessa melkein välttämättömyys viimeistelytuotteelle, vuoden ajasta riippumatta, Myös hiuskiinne sisältää glyseriiniä eli vahvistaa ja hoitaa hiusta. Hiuslakka yksinkertaisesti joko toimii tai ei toimi omassa hiuksessa ja tämä tekee sen minkä lupaa, kampaus pysyy hyvänä koko päivän. 

Tuotteissa ei ole parabeeneja, sulfaatteja tai keinotekoisia väriaineita,joiden puuttuminen helpottaa useita ostopäätöksen teossa. Luulen että näiden purkkien kanssa on todella helppo tehdä ostospäätös jo purkkien perusteella ja loppusilaus tulee kun pääsee nuuhkasemaan näitä, 

Tulen ehdottomasti hankkimaan tätä kampaamoista ja mm. sokokselta saatavaa sarjaa jatkossa ja erityiseti pesu-ja hoitotuotteet kiinnostavat.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *