Aquis-hiuksia hellivät turbaani ja pyyhe

Sekä kampaaja että tekstiiliartesaani minussa kiinnostui näistä hiuksen kuivumista nopeuttavista hiusturbaanista sekä pyyhkeestä. Kampaaja sisälläni tuuletti jo ajatukselle että föönin kanssa ei tartteisi enää painia ja tekstiilialan ammattilainen taas hämmästyi että voiko todella kankaissa olla niin isoja eroja veden sitouvuuden suhteen!

Pyyhe sekä turbaani on valmistettu erityisestä Aquitex -kankaasta joka on mikrokuitua ja sen luvataan kuivaavan hiusta 5kertaa tavallista puuvillapyyhettä paremmin. Innostus ja skeptisyys sekottui hauskaksi komboksi ja oikein odotin että pääsen kuontaloani kuivattelemaan ensimmäistä kertaa.

aquis14.jpg

Huomasin jo ensikerralla että pyyhe todella kuivaa huomattavasti paremmin kuin normipyyhkeet sekä kampaamoissa työvälineinä toimivat ammattilaispyyhkeet. Kevyesti painellenkin pyyhe kuivaa yllättävän tehokkaasti.Turbaanilla on helppo viimeistellä hiukset joko kokonaan kuivaksi tai niin että jättää niihin aavistuksen kosteutta mikäli tahtoo föönillä hakea muotoa hiukseen.

Tiesitkö muuten että hius kannattaa kuivata n.80% kuivaksi ennen kuin laittaa niihin muotoilutuotteita ja alkaa föönillä kuivaamaan?

Turbaaniin on helppo nostaa hius kuivumaan niin että tyvi kohoaa turbaanin sisällä kuin itsestään!Turbaani pysyy napakasti päässä nappikiinnityksen avulla ja toimii hyvin esim. meikkauksen aikana nostaen hiukset pois kasvoilta.

Saunassa turbaani suojaa myös hyvin hiuksia kuumuudelta eli hiuksistaan välittävälle nämä ovatki kyllä loistotuotteita.

aquis9.jpg

aquis8.jpg

Kun hius kuivuu ilman lämpöä sekä mekaanista rasitusta,on lopputulos pehmeämpi sekä kiiltävämpi. Pitkässä juoksussa nämä näkyy merkittävästi hiusten kunnossa. Myös hiusväri säilyy paljon eloisampana ilman föönillä kuivaamista. Lämpö syö siis sekä kiiltoa että väriä hiuksesta. Myös mitä kuivempaan hiukseen laitat muotoilutuotteet,sitä vähemmällä määrällä pärjäät. 

Itselle on vaikea hiustenkuivaajasta luopua kokonaan mutta nämä kulkevat hyvin rinnalla nopeuttaen kuivamista.

aquis16.jpg

Summattuna siis säästät aikaa,sähköä,muotoilutuotteita sekä hiuksia. Myös ammattikäyttöön löytyy Aquisilta pyyhkeet ja itse kampaajana olisin maksanut mitä tahansa tuotteesta jolla föönäusaika olisi lyhentynyt. Kampaajahan kannattelee hiustenkuivaajaa aika ison osan päivää ja hyvin monella se näkyy päivittäisenä niska-hartiakipuina sekä päänsärkynä. Itsellähän ura tyssäsi juuri näihin kipuihin joten tiedän mistä puhun.

Itse erityisesti pyyhkeestä innostuin koska olen aina käyttänyt samaa pyyhettä koko kropan kuivaamiseen ja erillistä hiuspyyhettä ei ole ollut aiemmin. Tämä on juuri passelin kokoinen(55x120cm) sekä kevyt hiusten kuivaamiseen. Pyyhettä löytyy kahta kokoa, sekä lyhyelle että pitkälle hiukselle on omansa. Minulla on tuo pitkän hiuksen pyyhe käytössä.

Aquisilla on näitä pyyhkeitä sekä turbaaneja eri väreissä mutta itse suoraväreillä löträäjänä päädyin tähän tummansiniseen Stormy Sky-duoon. (Uutuutena merkillä on tullut myös hiuspantakin helpottamaan meikkausta sekä kasvonaamioiden laittoa.)

Oikein hoidettuna (pesu 40 asteessa ilman huuhteluainetta) pyyhe ja turbaani on luultavasti elinikäisiä, tai ainakin vuosia oletan näiden käyttöä kestävän. 

Molemmat, sekä turbaani että pyyhe on pakattu muoviseen säilytyspussiin mutta itsellä nämä on pysyvästi kylppärin naulakossa, eli ahkerassa käytössä on molemmat. 

Olen saanut molemmat sekä turbaanin että pyyhkeen maahantuojalta.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *