aster & bayn oikeasti freesaava kuivashampoo

Ei ole aikaakaan kun puhuin kampaajakolleegan kanssa siitä että suurin osa kuivashampoista on joko tehty selkeästi muotoilutuotteeksi, liian voimakkaasti hajustettuja tai yksinkertaisesti hankala käyttää. Eikä tälläisissäkään tuotteissa ole mitään vikaa jos palvelee tarkoitustaan.

Kuivashampoon varsinainen tehtävä kuitenkin on poistaa tyveltä rasvaisuuden tunnetta sekä parhaillaan freesata tunkkaista tunnetta päänahassa sekä saada ehkä päivä tai pari lisäaikaa hiustenpesulle mutta aika moni käyttää kuivashampoota voluumituotteena, tuperauksen alle sekä tyvikohottajana ja tästä syystä moni tuote tässä kategoriassa onkin kaikkea muuta kuin kevyt ja raikas tuote.

Itse koen markkinoilla olevien kuivashampoiden kompastuskiviksi sekä vahvat keinotekoiset hajusteet että raskaan koostumuksen joka raikastamisen sijaan saa lähinnä hiuspohjan kutiamaan.

Mutta hei, nyt on sellanen helmi käsillä että! Aster& bayn luonnollinen kuivashampoo on aivan mielettömän kevyt, poistaa oikeasti rasvaisuutta ja tuoksuu luonnollisen raikkaalle. Kaoliinisavi, tapiokajauhe sekä riisitärkkelys imee tehokkaasti rasvaa tyveltä ja koostumus on niin hienoa että ei sen kummemmin tarvitse edes työstää tuotetta näkymättömiin. En usko että tummassakaan hiuksessa tähän ongelmaan törmää.

ab6.jpg

Tämä ei ole ponnekaasullinen spray vaan pakkauksesta sirotellaan tuote joko suoraan hiukseen tai kämmenen kautta. Ekologinen (ja kaunis) pakkaus on helppo käyttää, ja sirotinosassa on kaksi erilaista annosteluaukkoa, toisesta näppärästi siroittelet tyvelle suoraan tai otat kädelle isomman määrän tuotetta kerralla. Iso plussa myös helposti kierrätettävästä pakkauksesta.

ab2.jpg

Teepuuöljy on luonnollinen raikastaja joka myös ehkäisee rasvoittumista, ja antaa tälle tuotteelle ihanan raikkaan tuoksun. Teepuuöljy voi pahimmillaan olla aika ärhäkkäkin hajuste mutta tässä se on yllättävän hentona ja tyylikkäänä saatu esiin.

Oon tykännyt tosi kovasti tästä ja samoin kampaajakolleegat. Tukkanörttinä meen aina heti jakamaan uudet huippulöydöt muiden vähä..siis samamielisten kanssa. Toimii tämä siis muuten kevyenä muotoilutuotteena ja tupeerauspohjanakin mutta nimenomaan kuivashampoona verraton! Kun testaa tämän ja vertaa sen jälkeen juuri siihen tönkköön kuivashampooseen, johon ollaan totuttu niin ero on huima. Tyvi jää raikkaan ilmavaksi ja hius helposti työstettäväksi. 

ab3.jpg

Aster & bayta ainoana Suomessa myy uusi mutta sitäkin kauniimpi verkkokauppa Beautiikki. Beautiikin valikoima on muuten tarkkaan harkittu kokonaisuus tuotteita, joita ei ole aiemmin Suomen markkinoilta löytynyt, sieltä löytyy muuten todella kiinnostavia brändejä!

Pakkauskoko on 113g ja tuotteen hinta Beautiikissa on 27.90. Tuote on todella riittoisaa ja pakkaus ei heti kesken lopu (ellei päätä testata sitä kaikilla tuttavillaan…). 

 

Kuivashampoo on saatu pr-näytteenä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *