Avon advance techniques seerumit hiuksille

Kokeilin aiemmin kesällä Avonin  (lue lisää täältä:http://www.lily.fi/blogit/alohair/oljyja-oljyja ) rapid resgue serumia ja sillon koin ettei se ollut tarpeeksi omalle venyvälle ja paukkuvalle hiukselle ja Avonilta otettiin yhteyttä ja tarjottiin uutuus-seerumeja testiin.

avon.jpg

Iso paketti saapui ja käyn ensin käpi hiuksiin jätettävät tuotteet. Seerumeja on kolme, kuivan latvan, pehmentävä ja ravitseva seerumi. Olen testannut omaan ja muutamaan muuhunkin hiukseen, omassa pehmentävä toimi parhaiten, ylläri 😀 Hiuksista tuli oikeasti helpommin käsiteltävät ja kiiltävät. Kuivan latvan seerumi hyvin selvitti ja tekee hiuksen jänteväksi ja terveen oloiseksi ja tässä on ihana tuoksu.  Ravitseva seerumi on selkeästi paksumpaa kun kaksi muuta ja on koostumukseltaan ihanan tönkköä jankkia ja helppo siis saada sinne latvaan minne on tarkoitettukin. En tiedä näiden ulosmyyntihintoja vielä mutta yleensä Avon on aika edullinen ja monesti tarjoaa hyvillä tarjouksilla uutuus-tuotteita. Laatu on seerumeissa hyvä ja kilpailee kyllä kampaamotuotteiden kanssa. Tulevilla i love messuilla Avon on ollut hyvin esillä ja sieltä saa varmasti ohjeet tilauksen tekoon, ja kuulemani mukaan siellä on pikakampaukseen mahdollisuus, joten käykää ihmeessä siellä! Neljäs tuote on hiuksiin jätettävä hoitosuihke duo treatment spray. Itsehän rakastan kaksikomponenttituotteita jo lähtökohtana joten ihastuin tähänkin, ja rankkaan tän ehdottomaksi suosikiksi. Tuoksu on ihanan yleellinen ja hiuksiin sain terveän kiillon sotkematta käsiäni.

Olen aiemmin kertonut että olen nuorena ollut Avon myyjätär, ja keräsin jopa  Avon tavaraa joskus. Siis näitä 70-80luvun meikkisalkkuja yms. Saksikäsi Edward leffassa Avon lady teki sen verran suuren vaikutuksen, Ja omat muistot lapsuuden minihuulipunista on ihan parhaita. Saako niitä vielä, en tiedä mutta voisin taas fiilistellä sitä maailman parasta tunnetta kun eri sävyjä sai testailla ja niitä oli satamiljoonaa! Ja jos et ole vielä testannut planet spa sarjaa niin suosittelen senkin bongaamaan. 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *