Blorange-sävy suoraväreillä

Alohair

Aina välillä oma hiekan/oljen vaalea hius tympii ja tekee mieli muutosta.Onnekseni olen saanut tehdä blogin kautta yhteistyötä eri firmojen kanssa sekä saanut testiin mm.suoravärejä,joten oli helppo vain kaivella tuotevarastoa ja mennä fiiliksen mukaan.Päädyin laittamaan Biozellin ink-suoravärejä,sävyssä fire orange ja bubblegum pink hoitoaineen joukkoon,ajatuksena jotain ruusukultaan sekä blorangeen vivahtavaa.Ihan tarkkaa ajatusta ei ollut mitä tästä tulee koska tuota fire orange sävyä en ollut aiemmin testannut.

Tein näistä hoitoaineen kanssa seoksen jossa oli noin puolet hoitoainetta,1/5 fire orangea ja loput bubblegum pinkiä.Pinkki on aika haalea ja oranssi puolestaan on pigmenttinä jylläävä joten tiesin että sävystä tulee enemmän oranssiin kuin pinkkiin vivahtava.

Levitin massan ensin kuivaan tyveen ja annoin vaikuttaa noin 5 minuuttia jonka jälkeen menin suihkuun ja kastelin loput hiuksista ja vein värimassan kosteaan hiukseen ja annoin vaikuttaa noin 5 minuuttia.Teen yleensä aina näin suoravärien kanssa koska kuiva ja vaalennettu latva nappaa sävystä eniten ja en tahdo lopputulosta jossa tyvi on haalea ja sävy on voimakkaimmillaan latvassa.

Tässä lähtötilanne eli vaalea hiekkainen pohja jossa on vaaleaa raitaa.

Ja tälläinen tuli,ihana pehmeä sävy! On ihana aina huomata mitä kaikkea suoraväreillä saakaan kun sekoittelee ja laveeraa!

Yöllä oli letit päässä niin on tällänen huoleton hulda kihara mutta heti huomaa kuinka ihon sävy on kauniimpi kun on hieman lämpöä kehystämässä kasvoja.Sävy kestää sen aikaa kun kestää mutta nää on aina kivoja kokeiluja.Tämä on hyvä esimerkki siitä mihin kaikkeen suoravärit taipuu,pystyt käyttämään räväköiden sävyjen ylläpitoon,epätoivottujen vivahteiden taittoon ja kokonaan värin vaihtoon.Ja tosiaan hoitoaineella laveerattuna tulee kauniita ja hentoja muutoksia.Biozellilla on ihan olemassa väritön toner tähän tarkoitukseen mutta ite käytin ihan kotoa löytyvää hoitoainetta.

Biozellin tuotteet saatu pr-näytteenä.

Kommentit

Kirsikka W.

Tosi kaunis sävy! Mä jaksan aina haikailla vaalean tukan perään, jotta pääsisi testailemaan kaikkia näitä kivoja värejä, mutta pohjalla on niin paljon tummia ja punaisia sävyjä, että hiuksen vaaleaksi saaminen veisi ikuisuuden ja omaisuuden. Ehkä kasvatan vain oman värin takaisin, ja vaalennan sitten sitä :)

Alohair
Alohair

Mie oisin kyllä tumma jos pystyisin värjää hiuksia.Pikkuhiljaa miun tumma ruskee raidoilla vaalennettiin tähän pisteeseen ja välillä sävyttelen maskeilla viileeks,välillä testailen näitä lämpimiä sävyjä.

Minnea
Minnean muruja

Kauniita sävyjä molemmat! Minä tykkään mtös color maskeista ja suoraväreistä! Saa vähän piristystä :)

Alohair
Alohair

Joo punasävyissä sen erityisesti huomaa kuinka maskeilla saa eloa väriin!

Kommentoi