Colour Crush

Alohair

The Body Shop lanseerasi nämä uudet 100% vegetaristiset sekä luonnollisestikin eläinkokeettomat Colour Crush huulipunansa tänä syksynä ja nämä onkin vallan mainiot punat! Sävyjä Colour Crusheista löytyy todella laajasti. Sain testiin 4 eri sävyä, joista Nairobi Violet vähän villi kortti mutta loput 3 meneekin hyvin omalle mukavuusalueelle. Rakastan violetteja punia ja tämä Nairobi Violet on erityisen herkullinen sävy mutta tämänhetkinen kultainen (lue keltainen) sävy hiuksissani ei vaan toimi tämän punan kanssa. 

Huulipunat sisältävät kirsikansiemenöljyä, mehiläisvahaa sekä marulaöljyä ja ovat todella kosteuttavia. Olen kertonut kuinka kärsin kroonisesti kuivista huulistani ja aika moni huulimeikki vaan korostaa kuivuutta ja uurteita huulissa. Pidän kosteuttavista huulipunista kovasti, toki miellyttävän tunteen takiakin mutta erityisesti siitä että öljyt saavat huulet  myös näyttämään täyteläisemmiltä. 

Punat on helppo levittää ja kestävät miellyttävän tuntuisena huulilla pitkään.Koostumus on pigmenttirikasta ja notkeaa, joten itse tykkään levittää siveltimellä nämä.

The body shopilla on muuten läpinäkyvä huultenrajauskynä Lip Liner Fixer, jolla punien kestoa saa pidennettyä ja itse olen tuosta rajauksesta tykännyt todella kovasti. Tällä hetkellä ei löydy meikkipussista tosin mutta varsinkin kun käytin paljon huulipunaa, oli se välttämättömyys. Itsellä suurin ongelma huulimeikissä kuivien huulien lisäksi on se että huulipuna karkaa pieniin juoviin huulten ympärillä ja Lip Liner Fixerillä tavallaan saa täytettyä nuo juovat ettei huulipuna ala elämään omaa elämäänsä. 

The Body Shop on kunnostautunut joulukauppana viime vuosina ja lahjapakkausten lisäksi heillä on upeita joulu-sekä välipäiväkalentereita. Omia lemppareita värikosmetiikan lisäksi TBS. ltä on aina ollut tuoksut, tykkään erityisesti kevyistä vartalosuihkeista. 

905 Nairobi Violet on rohkea sävy mutta kiinnostava vaihtoehto pikkujoulukaudella esimerkiksi peruspunaiselle

605 Cape Calla Lily on ruskea sävy joka taittaa kuitenkin hieman viininpunaiseen ja huulilla onkin yllättävän luonteva ja kaunis sävy

310 Canberra Tulip on todella kaunis vadelmanpunainen. Sen verran lempeä sävyltään että käy varmasti monelle

010 Kyoto Acer on hieman terracottamainen nude ja itsellä tämä on todella luontevan sävyinen ja sopii kauniisti omiin murrettuihin sävyihini

Sävyt ylhäältä alas : Nairobi Violet, Cape Calla Lily, Canberra Tulip ja Kyoto Acer.

Kuvassa huulilla Kyoto Acer. 

Punat saatu pr-näytteenä. 

Kommentit

NanaVanilla

Nää on ihania! Itsellä on musta, ja toi violetti.

Alohair
Alohair

Ooh, onko mustakin yhtä kosteuttava? Yleensä mustat punat on superkuivia koostumukseltaan. Ps.musta ja violetti on varmaan upeat yhessä! 

NanaVanilla

Joo tuntuu kyl samanlaiselta kosteuttavalta molemmat. Tosiaan ei jää huuliin niin mustaks kun jotkut muun merkin mustat. Mut jos ei aina haluu överimustaa, vaan joskus pliisumman mustan, niin on hyvä. Ja välillä yhdistelen mustaa tumman pinkin tai violetin kanssa :)

Kommentoi