Davinesin Love-tuotteilla pehmeät ja kiiltävät talvihiukset

Tuotteet saatu

 

Sain maahantuojalta testiin Davines-uutuuksia ja blogiani lukeneet tietävät että Davinesilla on mulla paikka sydämessä. Olen rakastanut brändiä alusta saakka kun se rantautui meille Suomeen. Tuoksut, pakkaukset sekä ideologia tukevat täydellisesti toimivia tuotteita. Love- sarja on mulle vanha tuttu ja uutuudet Love/ Instant Smoothing Mask ja Love/ Smoothing Perfector ovat molemmat mun talven kuivattamalle reuhkalle omiaan. Olen Love-naamiota käyttänyt vuosia ja nyt siitä tuli pikanaamio, eli naamio minkä vaikkari on vain puoli minuuttia! T ä y d e l l i s t ä! Myös tarve on ollut loistavalle jätettävälle hoitsikalle niin senkin sain. Nämä tuotteet on tarkoitettu karheille (blondattu, luonnonkihara tai luonnostaan karkeantuntuisille) hiuksille jotka kaipaavat selvitystä, silotusta, hoitavuutta sekä kiiltoa ja multa lähteekin peukku näille molemmille tuotteille. 

Smoothing Instant Mask on täyteläinen koostumukseltaan, täydellinen tuoksultaan ja tekee hiuksesta pehmeän ja kiiltävän vain puolessa minuutissa. Rakastan naamioita ja rakastan lyhyitä vaikkareita joten tämä on mitä täydellisin. Naamio on koostumukseltaan jankkia (siis paksua) ja se on helppo viedä vain latvoihin mihin itse naamioita käytän. Todella nopeasti hiukset selvittävä ja hoitava naamio on mielestäni huikea löytö. Oliiviuutetta sisältävä naamio hillitsee sähköisyyttä ja poistaa karheutta mitä kuiva sisäilma ja säävaihtelut aiheuttavat. Se pitää  muuten mainita ettei naamio taita keltaisuutta vaikka violetti väri siihen viittaakin.

Smoothing Perfector on lämpösuojan jopa 230 asteeseen sisältävä hiuksiin jätettävä hoitoaine ja tukee hyvin naamion vaikutusta. Voidemainen koostumus ja pumppupullo auttavat annostelussa ja muutama pumppaus riittää munkin pitkään hiukseen. Tuote on todella kevyt hiuksessa ja ei tunnu hiuksessa.  Tuote tuo kaunista, luonnollista kiiltoa hiukseen ja tekee hiuksen muotoilusta helppoa ja miellyttävää. Lämpösuoja on hyvä käyttää föönin tai lämpömuotoilun alla jo hiusvärin vuoksi. Lämpö syö hiuksesta sävyä ja kiiltoa ja pikkuhiljaa muutenkin haurastuttaa hiusta. Lämmön tuhot ei näy välittömästi hiuksessa mutta usko pois, hius on syytä suojata kuumilta raudoilta yms. Itse tykkään enemmän näistä kosteaan hiukseen jätettävistä voidemaisista tuotteista enemmän kuin kuivaan hiukseen suihkutettavista tuotteista.

Love-tuotteilla on oma kukkaistuoksunsa mitä rakastan ja se jää ihanan mietona hiukseen leijailemaan. Näissä täsmää kaikki mitä ootan hiustuotteilta.

 

 

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *