Diy: Muhkea Hygge Bygge merinovillainen torkkupeitto

Diy-pakkauksesta saatu alennusta yhteistyössä

 

Tämän helpompaa ei käsityöt voi olla! Hygge Bygge on kotimainen brändi jolta saa tilattua valmiita torkkupeittojapeittoja tai materiaalit peittoon selkeine ohjeineen. Tilasin tee-se-itse jättineulepeitto-pakkauksen ja sen lisäksi että sain ihanan peiton, koin kyllä todellista onnistumisen iloa tätä tehdessä.

Eettisesti tuotetusta mulesing-vapaasta merinovillasta on useita sävyjä, tyylikkäistä vaaleista hempeisiin pastellisiin sekä upeisiin räiskyviin väreihin eli varmasti jokaiseen kotiin löytyy sopiva sävy. Valitsin itse raikkaan pastellisen piparmintun joka tuli kotiin söpön muhkeana keränä. Itse keräkin oli jo niin kaunis että se oikein houkutteli käsitöihin. Lankaa pakkauksessa on n.2kg ja tästä syntyy noin 80×120 cm peitto riippuen tekijän käsialasta ja itsellä tuli juuri jotakuinkin noilla mitoilla.

 

 

Tilauksen mukana tuli salasana jolla pääsin Hygge Byggen verkkokaupasta katsomaan opetusvideon joka oli todella selkeä. Rauhallinen Tanya ( brändin perustaja) selittää hyvin perusteellisesti vaihe vaiheelta mitä tehdään joten tässä ei voi epäonnistua. Sopii hyvin myös sellaiselle kuka ei ole i-k-i-n-ä tehnyt yhtään käsityötä.

 

 

Paksu merinovilla on käyttövalmiina kerällä ja hommiin pääsee heti.  Alkuvalmisteluja ei tarvita, puhdas työskentelyalusta ja hieman aikaa ainoastaan.

 

 

Työskentely on helppoa, jopa silloin kun peiton päällä lötköttää 3-vuotias apuri. Videolla opetetaan tekniikka, annetaan hyviä vinkkejä ja peiton teko on mutkaton ja supernopea projekti. Mulla meni n.2h aikaa vaikka tosiaan tehtiin pikkumimmin kanssa tätä yhdessä. Tytär sai auttaa ja huokaili vähän väliä kuinka pehmeää villa onkaan.

 

 

Opetusvideolla neuvotaan kaikki aloituksesta loppuun ja viimeistelyyn ja Hygge Bygge-paketin mukana tulee merinovillan hoito-ohjeet. Lisäksi paketin tilanneet pääsevät suljettuun Facebook-ryhmään jossa kysyä apua tai jakaa vinkkejä muiden peitto-projektilaisten kanssa.

 

 

Peittoa oli ihana tehdä ja tekisin heti toisenkin jos löytäisin paikan sille. Pakkaus on ihana lahjaidea ja tämän avulla onnistuu ihan kaikki. Pehmeää lankaa on ihana työstää ja lopputulos on  aivan ihana.

 

 

Vahva suositus tälle, tällä setillä saa käsityön riemun sekä onnistumisen ilon helposti.

+

koti sisustus diy
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *