Ecotoolsin Bioblender, ensimmäinen 100% biohajoava meikkisieni

Saatu pr-näytteenä

Ecotools on ollut mun pitkäaikainen suosikki mitä tulee siveltimiin ja kauneustarvikkeisiin, mutta nää keväällä markkinoille tulleet Bioblenderit räjäytti potin! 

En ole aikoihin kirjottanut blogiin mitään, johtuen ehkä vähän ilmastoahdistuksesta ja kosmetiikkaähkystä vaikka vastaan on tullut paljon kiinnostaviakin juttuja. Mua ei niinkään kiinnosta jonkun brändin kesäkokoelman 10 eri sävystä huulipunaa vaan ehkä enemmän fiksut valinnat kosmetiikkamarkkinoilla. Ja sitä on nämä uudet Bioblenderit on.

Täysin biohajoavat meikkisienet toimii täysin samalla tavalla kun aiemmin markkinoilla olleet, kostutetaan vedellä ja meikkisienestä tulee pehmeä sekä elastinen ja meikki levittyy kauniisti iholle. Meikkisieni turpoaa lähes tuplakokoon veden vaikutuksesta ja näissä on monta erilaista kulmaa, joille kaikille löytyy oma käyttötarkoitus.

Todella monikäyttöinen sieni ja näitä löytyy kolmessa eri koossa markkinoilta. Mun mielestä tämä on paras meikkisieni mitä olen testannut, käyttömukavuudeltaan ja tietysti myös ekologisuuden kannalta joten en aio vaihtaa tästä enää pois. Tunnen välillä todella huonoa omatuntoa siitä että mun turhamaisuus tuottaa jätettä ja yritän lajitella tyhjät pakkaukset ja roskat todella tarkkaan joten tälläisiä tuotteita markkinoille lisää!

Ecotools on edullinen merkki joten hintakaan ei voi olla este paremmille valinnoille. Sokoksella yhden sienen hinta on 8.90e mikä on noin puolet edullisempi kuin esim.Beautyblender.

Vahva suositus tälle, oisin varmasti myös sokkotestissä rankannut tän mun suosikiksi tietämättä biohajoavuudesta.

kauneus meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *