Edullinen ja näppärä apuväline ihonpuhdistukseen

 

Sain testiin hauskan, silikonisen, kevyesti värähtelevän ihonpuhdistuslaitteen eli Naturelin Facial Cleaning Brushin . Tässä on toimintaperiaate sama kuin mm. Foreon vastaavissa mutta tämän saa alle 15 eurolla omakseen.

Ajattelin että edullisuus huokuisi laitteesta jotenkin mutta ei, tämä on laadukkaasti valmistettu ja istuu näppärästi kämmeneen. Näitä on myös vaaleanpunaisena sekä pinkkinä mutta onneksi omasta paketista paljastui juuri tämä minttu. Miellän tämän sävyn arvokkaammaksi kuin kirkkaan pinkin ja näin ollen tämä näyttää tyyrimmältä omaan silmään. 

ufo.jpg

Söpö laite ladataan usb.llä, täällä ollaan yhdellä latauksella nyt yli kk menty päivittäiset putsaukset eli akku vaikuttaa hyvältä. Laite kestää vettä täysin, tämän voi siis käyttää vaikka suihkussa juoksevan veden alla. 

Värähtely tuntuu mukavalta iholla ja itsellä on välillä (lue: useimmiten) taipumus hutiloida ihonputsauksen kanssa ja tällä tulee kiinnitettyä huomiota putsaukseen huomattavasti enemmän. Laite värisee 2min mutta tekee pienen pysähdyksen aina 20 sekunnin välein joten on helppo seurata puhdistukseen käyttämäänsä aikaa. Toimii hyvin erilaisten putsareiden kanssa, itsehän käytän aamuisin Erisanin puhdistusainetta ja iltaisin hieman tujumpia putsareita ja kaikkien kanssa pikkuhärveli on hyvin pelittänyt. 

ufo7.jpg

Näitä värähteleviä apulaisia voi myös käyttää esim. öljyjen imeyttämiseen kasvoille ja olenkin saanut tästä näppärän kaverin juuri tähän tarkoitukseen. Helppo putsata öljyt kasvojen puhdistusaineella juoksevan veden alla. 

Vaikea sanoa että onko ihon kunnossa tullut isoja muutoksia koska iho on ollut synnytyksen jälkeen kaikkea mahdollista ja vieläkin tuntuu reagoivan rajusti hormonaalisiin muutoksiin. Mutta olen tykännyt tästä kovasti, putsaushetket on miellyttäviä ja ennen kaikkea olen ihan oikeasti tätä käyttänyt kun vastaavat, mutta huomattavasti kalliimmat laitteet on alkuihastuksen jälkeen jääneet kaappiin pölyttymään.

Enkä muuten ole ainut meillä kuka tästä tykkää, neiti 1.5v haluaa kanssa tällä kasvojaan hoitaa. Kikatellen hieroo kasvojaan laitteella.

Pikkumimmi hienosti matkii muutenkin mutsiaan ja aamuisin mm.pyyhkii kuivilla vanulapuilla kasvonsa ja laittaa dödöä ”tainaloon” (korkin ollessa kiinni tottakai) . Topakka mimmi myös välillä päättää mitä pukee päälle aamuisin ja välillä mutsinkin vaatteet pitäisi saada valita. Hauska katsoa pikkustailistin puuhia. 

Mutta palataan takaisin tähän laitteeseen, aivan oiva lahja minkä ikäiselle tahansa ihonhoidosta kiinnostuneelle. Näitä myy Tokmannit ja Kauneutta. Com ja hintaa tosiaan on 14.90e. Mukana tulee säilytyspussi sekä usb-johto. Tosi mainio laite ja hinta/laatusuhde on mitä parhain. 

ufo2.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *