Ei mennyt niikuin instagramissa

Alohair

Unohda Strömsö, instagramissa menee kaikki vielä paremmin ja hienommin! 

7 kohtaa omasta elämästä mitkä ei mene niikuin instagramissa!

Aamupalat

Oma aamupala on puoliks juotu kahvikupillinen vessassa juotuna, ei smoothie-kulhoja, ei raakapuuroja, ei juuri puristettua appelsiinimehua tai uunituoreita croissantteja.

Oma aika

Oma aika, ehkä pissalla käynnin ajan vessassa. Jos hyvin käy! Ei todellakaan viinilasillisia tai naistenlehtiä, kampaamokäyntejä tai joogatunteja. Siis eihän kukaan instaan lataa muuta omaa aikaa kun sitä mihin liittyy jotain hillitöntä luksusta, päiväviinejä tai jalkahoitoja.

Ulkomaanmatkat

Hmmn, sielussa vellovaa kaukokaipuuta voin helpottaa vaikka junaretkellä Järvenpäästä Lahteen. Ei todellakaan kulttuurikohteita Euroopassa tai rantalomia hiekkarannoilla. Ei todellakaan siis omassa instassa palmuja tai kuvia pilvien yltä otettuna. Mutta onhan z-junan vaunuosasto yhtä glam!

Baarireissut

Ei. 

Päivän asu-kuvat

Voisin kyllä kuvata päivittäin lapseni ruokalistan, omalta rinnukseltani. Pienet tahmatassut on kaikkialla. Tästä vois hyvin pitää pikkumimmin ruokapäiväkirjaa.

Täydellinen  sisustus ja koti

Sisustustyyli meillä on dublot-all-over, joka onkin jännittävän vaarallinen yhdistelmä värioksennusta sekä jäätävää kipua jalkapohjissa. Köyhän miehen akupunktiosta käy myös.

Instameikki

En todellakaan ole instameikkaaja vaan aivan tavallinen 35-vuotias nainen. Teen töitä lasten parissa ja meikkaamiseen aamuisin saa mennä 3minuuttia.

En sen kummemmin valehtele somessa, koska oma linja on keskittyä kosmetiikkaan. Jos olisin lifestyle-blog...en olisi, jätetään se siihen! Tukka mulla kyllä on usein hyvin, siksi pidän pääpainon(aivan, aivan!) siinä. Instagramista on tullut monelle ahdistus jossa kaiken pitää olla täydellistä, kuvien virheettömiä ja elämästä on pakko antaa siloteltu kuva. Omassa elämässä tärkeintä on osata nauraa itselle ja olla ottamatta kaikkea liian vakavasti ja nauttia kauneudesta kaaoksen keskellä. Ehkä perustan reallifegramin jossa filttereitä ei tunneta.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Tää oli ihanan rehellinen! Kuulostaa niin tutulta lapsiperhearjelta :D

Alohair
Alohair

Vähän rempallaan kaikki mutta silti niin ihanaa aikaa 1vuotiaan kanssa!

Torey
Näissä neliöissä

Ihana! :D 

Joo, ei viiniä tai baareja tai palmuja. Sen sijaan lapsia, pannukakkua ja toisinaan asukuvia. :D 

 

https://naissanelioissa.wordpress.com/

Alohair
Alohair

Kiitos <3 nyt kun sanoit niin on se  pannarikin on välillä osana sisustusta!

MarikaJohannaP
Hey girl

Tää on parasta mitä mä oon lukenut koko viikolla :) <3!

Alohair
Alohair

Kiitti Marika<3 Välillä muutakin kun pelkkää kosmetiikkahöpinää :D

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Ei oteta mitään liian vakavasti ja nautitaan juuri siitä arjen kauneudesta, kaaoksenkin keskellä! :)

Alohair
Alohair

Nimenomaan!

Kommentoi