En muista millon oisin ollut näin innoissani!

Kaikki kampaajat tietävät ainakin jonkun kelle punanen ei ole koskaan tarpeeksi punainen ja jonkun kenen viileä vaalea on aina keltainen. Ehkä kohta asiaan tulee muutos. Bongasin instagramista kampaajakolleegan ennen ja jälkeen kuvat uudesta väristään, joka oli tehty sävyttävällä hoitoaineella. Toinen kuva oli aika…oranssi ja toinen oli superviileä ruskea. Tokihan tiedän suoravärien voimat mutta tämä oli niin selkeä muutos etten tälläistä ollut aiemmin nähnyt. Kysyin ihmeissäni mikä tää juttu on ja vastaus oli että Evo fabuloso pro. Nopea googlailu kertoi sen että evoa maahantuo Idhair ja siihen sen tieto jäikin. Näpyttelin idhairille sähköpostia ja sain kattavan tietopaketin tuotteesta. Elikkä kyseessä on suoraväripalvelu joka on mahdollista saada kampaamoista ja saada kotiin ostettua kustomoitu suoraväri. Eli siis vain taivas on rajana, tai siis kampaajan väritietämys ja rohkeus. Kampaamoissa on mahdollista saada myös väritön kiiltokäsittely ilman hapettuvia aineosia(itse olen vuosia toivonut tälläistä palvelua markkinoille). Kotiin ostettavan tuotteen saa korjaavaan tai tuuheuttavaan hoitoainepohjaan, ja kuinka siistiä se on! Yleensä sävyttävät hoitoaineet on kosteuttavia ja korjaavia ja eihän kaikki sellaisia halua eikä se kaikkien hiustyypille sovi, eli tuo tuuheuttava ominaisuus on niin loistohomma. 

Eli voit korostaa/kirkastaa olemassa olevaa sävyä, sävyttää luonnonhiusta, luoda pastellisävyjä, kokeilla shokkivärejä ja muuttaa hiuksen väriä, ilman vaurioita. Ei ammoniakkia, ei hapetteita, ei sulfaatteja, ei parabeeneja, ei propyleeniglygolia. Muutaman minuutin vaikustusajalla, ja luvattu kesto on 2-8 pesua. Voiko parempaa olla? 

Varmaan monikin on tottunut ostamaan monta eri suoraväriä kun sitä oikeaa sävyä ei sellaisenaan löytynyt mutta nyt saa sen niin että joku muu hoitaa sen sotkusimman osion puolestasi. Hintaa kotihoitotuotteella on 33-39.00 ja pulloilla kokoa 250-280ml. 

En ole vielä itse päässyt testaamaan näitä mutta jo tekstin alussa mainitsemani kuvan perusteella tämä jo myyty mulle big time! Tätä on jo saatavilla jostain kampaamoista eli kaikki kiinnostuneet vaan kyselemään asiasta. 

evo.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *