Ensikosketus Jane Iredaleen

 

Jane Iredale on ollut hieman vieras merkki vaikka olenkin tuotteita kauneushoitoloissa nähnyt. Sen verran etukäteen tiesin että merkin tuotteet ovat laadukkaita ja suunnattu ehkä enemmän aikuiselle joka ostaa kyllä kauden sävymaailman muttei haksahda jokaiseen kosmetiikkatrendiin. Myös pakkaukset ovat elegantteja ja ajattomia. 

jane2.jpg

Sain Jane Iredalen maahantuojalta testiin In touch poskipunan sekä Triple Luxe Long Lasting Naturally Moist huulipunan. 

jane4.jpg

Huulipuna sävyssä Ella on todella kaunis, hieman ruskeaan taittava ruusu ja koostumus punassa on aivan ihana. Vaikka kyse on mattapunasta niin se ei kuitenkaan kuivata huulia vaan päinvastoin! Puna on yllättävän helppo levittää siististi ilman rajauskynää ja pitkäkestoinen huulipuna kuluu huulilta kauniisti. Ruusukultainen hylsy on yleellinen magneettikiinnityksellään ja uskomattoman kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan. Tämä huulipuna lanseerattiin tänä syksynä, näitä punia löytyy 15 eri sävyssä. Ovh punalle on 49.90 ja luulen että tämä on kallein omistamani huulituote. 

jane.jpg

Itsehän olen raikkaan persikan ja pinkin ystävä kun puhutaan poskipunista ja tämä sävy Chemistry yllätti täysin! Aivan ihanan syksyinen ruskeaan taittavan pehmeä pinkin sävy on todella luonnollinen iholla. Voidemaiset poskipunat on välillä kinkkisiä pintakuivalla iholla mutta tämä levittyy todella kauniisti. Mukana on hentoa shimmeriä mikä toistuu kauniisti luonnollisena hehkuna poskipäillä. Sävy jota en olisi ikinä osannut itselleni valita mutta toimii todella kauniisti omassa murretussa sävymaailmassani. 

jane3.jpg

In Touch poskipunia voi käyttää myös huulilla ja kädelle testattuna näkyy että sekä poskipunassa että huulipunassa molemmissa on ihanan täyteläinen, satiinininen koostumus

Rankka, lähes koko syksyn mittainen sairasteluputki näkyy kasvoilla ja silmäpussit hieman varastaakin huomiota kauniilta punalta ja heleiltä poskilta. Univaje ja pitkittynyt flunssa on ihon kosteustasoa syönyt ja muutenkin ja tarvitsen lisää sävyä kasvoille ja tuo voidemainen poskipuna onkin äärimmäisen hyvä keino saada väri luonnollisesti kasvoille. 

Kuvat (14) (1).JPG

Saan muuten aina kehuja tästä huulipunasta kun sitä käytän, sävy on kaunis sekä arjessa että juhlassa! 

IMG_20181027_154153.jpg

Kuvat (17).JPG

Jane Iredale on varsinainen uranuurtaja mineraalimeikkien saralla ja brändin luojalla on ollut selkeä visio eläinkokeettomasta, luksustason luonnonkosmetiikasta. Tuotteet valmistetaan luonto edellä ja jopa pakkausten painomuste on biohajoavaa! Ihania tuotteita ja ihana ajatus taustalla. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *