Essence-lakkarakkautta

Olen Essenen lakoista kirjottanut aiemminkin, mm.täällä:http://www.lily.fi/blogit/alohair/5-alle-viiden-euron-tarppia ja en mielestäni turhaan.Puhutaan todella edullista lakoista jotka eivät laadussa jää kakkoseksi kalliimmillekkaan merkeille.Sain pr-lähetyksenä Essenceä viime viikolla ja laitan nyt jo pikavauhtia postausta ilmoille jotta kerkeät nappaamaan parhaat sävyt päältä!Ainoa ongelma tämän sarjan kanssa on se että nämä viedään käsistä, eli kannattaa olla nopea mikäli kiinnostaa.

lakat.jpg

Paketista paljastui colour boost sävyssä 11 instant match. Kyseessä on todella pigmenttinen lakka jossa yksi kerros riittää, ja sen verran lakkaa kerkesin testata että riittihän se!Tein yhden aksenttikynnen testimielessä jotta sain tuntumaa kestosta ja loistavasti myös pysyi kynsillä. Näille suositushinta on 2.19e.

lakat3.jpg

Glow&care 05 love and care lakat sisältävät kukui öljyä ja öljyn tarkoitus on suojata kynttä.Lakassa on hento tyylikäs hehku ja murrettuu sävy on todella kaunis mielestäni.Sen aikaa kun maltoin pitää kynsillä eli pari päivää, lakka säilyi kauniina ja ehjänä.Oli jo kiire vaihtaa sävyä niin pidempi tarkkailujakso meni malttamattomuuden takia ohi.Näillä on sama hinta kun edelliselläkin eli 2,19e.

lakat6.jpg

Out of space stories sävyssä 01 outta space is the place tuo mieleen teiniajat ja 90-luvun siis.Sillon avaruus oli kova sana ja metalli-ja hologrammilakat jyräsi.Onneksi lakat on nykyisin tyylikkäämpiä ja huomattavasti laadukkaampia vaikkakin edullisempia taitaa olla nämä kun ne mitä silloin oli saatavilla.Sävy on hauska ja muuttaa sävyä valon mukaan, olematta kuitenkaan lapsellinen tai halvan oloinen.Tällä hintaa on 2,49e.

 

IMG_20170313_200625.jpg

Kävin koukkaamassa jo lähi tokmannilta muutaman sävyn lisää, siinä pelossa että ne pääsevät loppumaan.

lakat8.jpg

Mukaan tarttui out of space stories sävyssä 03 space glam ja glow&care ihanassa nudesävyssä 02 go for glow. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *