Every hair needs some luxury

Kiiltosuihkeet on tuotteita mistä aina innostun ja yleensä petyn. En pidä siitä että useimmissa kiiltosuihkeissa on öljy se aineosa millä kiilto saadaan, öljy syö hiuslakan useasti ja saa kampauskiharan sekä taidokkaimmankin nutturan pahimmillaan lässähtämään. Ja öljyn tuoma kiilto on usein aika epäluonnollinen ja jopa rasvaisen oloinen, puhumattakaan siitä kuinka saat erittäin liukkaan kylppärinlattian aikaan kun suihkit hienojakoista öljyä hiukseen. Mutta kuitenkin kun oma hius ei ole lähtökohtaisesti kiiltävä, kokeilen silti aina tuotteita mitkä lupaavat kiiltoa.

shimmer5.jpg

Four Reasons Black Edition sarjan shimmering spray ei varsinaisesti lupaa kiiltoa, vaan helmiäisen hohdetta. Kyseessä on kevyen pidon antama viimeistely tuote. Eli käytännössä laitat hiukset miten laitat, ja siihen päälle tämä tuote. Jos tahdot pysyvää kiinnitystä niin käytä hiuslakka ennen tätä, mutta tämä tuo itsessään kivan luontevan kiinnityksen esim. kiharalle. Oma raidoitettu hiekkavaalea hius on omiaan tälle helmiäissuihkeelle, upea ylellinen kiilto, ja raidat korostuvat kun helmiäinen peilaa valoa  kauniisti. Tässä ei siis ole mukana öljyä vaan hienojakoinen suihke kuivaa hiuksen pintaan, jättäen sen liikkuvaksi ja pitäen esim. kiharan napakkana.

Täytyy sanoa että ikinä ei ole tämän tyyppiset tuotteet jääneet osaksi päivittäistä hiustenlaittoa mutta tämä kyllä tulee jäämään. Aion mielenkiinnosta testata tätä erisävysiin hiuksiin koska haluan nähdä kuinka helmiäinen tulee esiin esim. tummassa hiuksessa. Sain tämän ja muutaman muunkin testiin Miraculosilta ja muista tuotteista kirjoitan myöhemmin, tämän kohdalla en malttanut olla kirjoittamatta heti muutaman testailun jälkeen. Näissä Black Edition tuotteissa on kaikissa jännät tuoksut mitkä on raikkaita, karkkimaisia ja saa miettimään mitä ne muistuttavat. Suosittelen tätä kaikille, erityisesti vaalean erisävyihin raidoitetuille hiuksille. Vaaleahan on usein sävynä se joka ei kiillä tai peilaa valoa, mutta tällä saa niin hienostuneen kiillon hiukseen että todella vaikea uskoa että monikaan muotoilutuote tähän pystyy. shimmer.jpg

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *