Foliokiharat

Alohair

Tällä(kin) hetkellä permis ja iso tukka on tulossa takaisin, ja luonnonkiharaa imitoiva kihara on se ykkösjuttu.Vaikkakin permanenttiaineet on kehittyneet valtavasti ja kaunis kihara on melkein kenen tahansa meistä ulottuvilla, en itse kuitekaan haluaisi pysyvää kiharaa.

Näytänkin kuinka saat itsellesi 'luonnonkiharat' taiottua vaikka heti ja ilman lämpölaitteita.Suurimmalla osalla on keittiönkaapissa foliota, ja siitä taikoo paremman puutteessa nopeasti 'patukat' itselleen. Itse tein noin pikkurillin paksuisia foliopötköjä 30 kpl ja ne riitti hyvin aika napakkaaankin kiharaan. 

Kostutin kuivan hiuksen itsetehdyllä suolasuihkeella, ja siihen ohje on täällä. Eli siihenkin aineet löytyy keittiöstä mikäli haluaa kosmetiikkakokkailua testailla.

Foliopötköt toki laittaa myös pesun jäljiltä kosteisiin hiuksiin mutta ainakin oma hius menee niin aina aivan liian kiharaksi, joten tein nyt näin.Osaan kyllä rullaussuunnat vaikka unissani mutta koska halusin aika epäsäännöllistä, nimenomaan luonnonkiharan näköistä tukkaa aikaan niin asettelin patukat aika fiilispohjalta sohvalla istuskellessa, peiliin katsomatta.

Folio on helppo ja nopea muotoilla, joten ne pysyy vaivattomasti päässä ja voit tehdä muita askareita samalla.

Kuten permiksissäkin,kun rullat on olleet tarpeeksi kauan päässä, kokeillaan yksi rulla aukaisemalla onko kihara sen näköinen mitä haetaan.Pari tuntia oli tässä olleet rullat päässä ja koekihara näyttää tältä:

Just bueno, joten otan patukat pois tässä kohtaa. 

Epäsäännöllinen ja pörröinen, mutta niinhän se luonnonkihara onkin. Vähän käsin asettelin kiharaa ja muutama osio jäi vähän suoremmaksi ja en tässä kohtaa niitäkään alkanut kihartelemaan lisää kun omasta mielestä tämä on kiva näin.Enkä taaskaan alkanut siloittaa pintaa lakalla tai muillakaan muotoilutuotteilla.Mikäli oma hius on karkea, voi käyttää esim.pehmentäviä tuotteita tai vaikka kevyen öljyn folioita ennen tai jos on liukas hius niin vaikka stydi muotovaahto voi olla ihan paikallaan.Foliosta saa pyöriteltyä helposti erikokoisia patukoita ja myöskin hiusosion paksuus vaikuttaa siihen millaisen kiharan saa.Helppo ja halpa tapa kokeilla erilaisia kiharoita afrosta pehmeämpiin laineisiin. Hauska kesäkampaus tälläisenään ja tätä voi piristää huiveilla, hiuspannoilla tai mistä nyt sattuu tykkäämään.

 

Tämä on uusintapostaus,olen kuvissa naamaa myöten raskaana!

Kommentit

Hyvää harmoniaa

Onpas ihana vinkki! :) Täytyy laittaa testiin itsekin :)

Alohair
Alohair

Tän helpommalla ei käkkäräpääks pääse

Kommentoi