Haaveita ja unelmia

Joku sanoi että haaveet kun kirjoittaa ylös niin ne toteutuu,kokeillaan tätä.

Mun haaveet on todella vaatimattomia useimpien mielestä varmaan mutta nyt mennään! 

Lentokone. En oo ikinä lentänyt mihinkään,ja haluaisin vaikka pienen kotimaan matkan lentää,tai edes käydä lentokoneessa.

Makeover.Haluaisin mennä johonkin osaavaan penkkiin istumaan,nollata ajatukset ja antaa jonkun tehä musta nätin.Antaa vapaat kädet ja jännittää tulemaa.(En tiiä pystysinkö tähän vaikka tilaisuus tulisi.)

Oppia esiintymään.Kärsin ihan tautisesta esiintymiskammosta,muutenhan hakeutuisin johonkin koulutushommiin kampaamoalalla mutta en usko että jännitystä tulen voittamaan.

Timmimpi kroppa.En lähde syyttelemään raskautta siitä ettei vartaloni ole sitä mitä haluaisin,ei se ollut todellakaan ennen raskauttakaan kummonen.En kuulu nyt tähän #muhkuramanifestia suitsuttavaan naisryhmään ketkä ovat sinut ittensä kanssa,vaikka kuinka tahtoisin niin…ei.Tällä hetkellä puuttuu rahaa sekä aikaa(lapsenvahti siis) siitä että saisin itteni salille(vaunulenkit eikä himatreeni nyt tähän riitä).

Fiksumpi kuluttaminen! Näin Black Friday huumassa tuntuu että ihmiset vaan ostaa ja ostaa!Ei siinä mitään,jos saat jonkun tarvitsemasi tavaran edullisemmin,loistavaa!Mutta tuntuu että ostetaan vaan koska on halpaa(jos nyt on edes halpaakaan).Haluaisin oppia taloudellisemmaksi sekä luontoystävällisemmäksi kuluttajaksi.Haluaisin ostaa vain ja ainoastaan tarpeeseen,en mitään turhaa ja ostoksia tehdessäni haluaisin tehdä ne eettisimmät ja ekologisimmat vaihtoehdot.Tähän on niin pitkä matka ja pienistä valinnoista täytyy aloittaa.

Siinä haavetta kerrakseen, toivotaan että joku päivä joku näistä toiveista toteutuu!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *