Hämmentävä Flow palashampoo

Alohair

Sain testiin Flow Cosmeticsin Hemp & Peat shampoopalan ja oon halunnu näitä ikuisuuden testata. Ajattelin että rakastun tähän ja halusin rakastua mutta tämä on ollut hämmentävää testata tätä palaa. Mähän en muuten ikinä kirjoita tuotteista mistä en pidä mutta tässä tavallaan oli myös paljon hyvää ja jollekkin hiuslaadulle varmaan passeli. 

Pienellä googlailulla selvisi että tämä hamppua ja turvetta sisältävä shampoo on jakanut mielipiteitä puolesta ja vastaan aika reippaasti. Toiset vannoo palan nimeen ja rakastavat tuuheaa tukkaansa ja osa taas vihaa lähmäpäätään tätä käytettyään. Minäpä sain molemmat, jättitukan sekä tahmaisuuden! Päänahka tuntui puhtaalta mutta hius taas ei. Tunne ei ollut likainen vaan öljyinen hieman eri tavalla. Mutta tämä ei siis näkynyt niin että hius olisi valunut päätä myöden vaan hius todellakin oli supertuuhea. Niin erikoinen kombo että! Ja vielä oudompaa oli se ettei hius näyttänyt myöskään likaiselta tai rasvaiselta. 

Paketissa lukee että hiukset voivat tuntua tahmaisilta 1-10 pesua ja itellä tahmaisuus kyllä helpotti pesu pesulta mutta en silti jaksanut kuin 4 pesukertaa testata. Pesen 3 päivän välein hiukset ja joskus harvemmin ja en vaan voi nyt olla inhottavan tuntuisen pään kanssa kuukautta. Ehkä jossain toisessa kohtaa tulen testaamaan uudelleen mutta pipokaudelle en testijaksoa sitten ajoita. 

Pala vaahtosi hyvin ja oli helppo käyttää, vaikkakin hieman tuntui että saan hiukset vaan takkuun tällä (mikä saavutus sinänsä kun hiukseni ei takkuunnu). 

Tavallaan siis tykkäsin tuuheudesta mutta sormituntuman kanssa en voinut elää plus hiusta oli todella vaikea muotoilla. Hiuksissa kuitenkin oli kiva luonnollinen kiilto. Niin erikoinen tunne kaiken kaikkiaan ja olisin sinnikkäästi halunnut sen reilu 10 kertaa palaa käyttää, nähdäkseni mitä hius on sen jälkeen. 

Eräs pieni kuvausassari päätti että Äiti Possu tulee mukaan kuvaan. 

Harmi että eka luomupesukokemus ei ollut ihan positiivinen mutta silti haluaisin kokeilla lisää mahdollisimman luonnonmukaisia hiustuotteita. 

Kommentit

Tuulitar
Arolan tuulia

Flow Oli mukava lukea kokemus palashampoosta. Vannon itse edelleen saman oliiviöljysaippuan nimeen. Se alkaa ehtyä! No, jemmassa odottaa 3 kreetlta tuotua vastaavan näköistä palaa oliivisippuaa. Jos ne käyttäytyy eri tavalla kuin tämä nyt käytössä oleva, pitää etsiä joku muu. Luulen kuitenkin että minun yli karkealle ja kiharalle hiusladulle tuollainen tuuheuttava ei sopisi.

Alohair
Alohair

Oliiviöljy on huippu ihonhoidossa ja oon tykännyt oliiviöljypohjasista hiustuotteista myös. Aion kyllä hankkia jonkun toisen palan testiin kun en taho luovuttaa vielä! 

Jenniiii (Ei varmistettu)

Itselläni on kokemusta Flown teepuu shampoopalasta. Olisin niin halunnut tykätä siitä! Sinnikkäästi yritin käyttää palaa n. kuukauden, pesten hiukset joka päivä tai joka toinen päivä. Lopulta tilanne oli se, että jos laitoin hiukseni ponnarille ja otin ponnarin pois, hiukset jäivät lähestulkoon samaan asentoon. Eli niin "rasvaiset" hiukset olivat ja jotenkin tuntui, että tuote oikein kertyy hiuksiin. Luovutin. Etikkahuuhtelua en tajunnut tuolloin kokeilla.

Alohair
Alohair

Joo siis just toi sama että ku ois oikeesti halunnu tykätä tuotteesta mutta kun ei! Etikkahuuhtelu on kiva lisä hiustenhoitoon ja oon ite tehnyt lisäämällä eteeristä öljyä vesi-etikkaseokseen. Pitää ehkä vielä huuhtelun kaa kokeilla pala uudelleen. 

Nettanen

Mullakin on samanlaisia kokemuksia palashampoosta. Ei juuri tästä, mutta kahdesta eri palasta eri merkeiltä. Se tahmaisuuden/rasvaisuuden/klähmäisyyden tunne ei mullakaan hävinnyt minnekään, vaikka kokeilin käyttää aika pitkään ja tosiaan eri merkeiltäkin. Ja harmittaa! Olisin halunnut tykätä ja olisin halunnut käyttää palamuotoista tuotetta, koska se tuottaa niin paljon vähemmän roskaa. Mutta jossain vaiheessa oli pakko "luovuttaa", koska en mäkään halua tahmapäänä kuljeskella kuukausitolkulla. :D Mut sit taas joillain on myös erittäin positiivisia kokemuksiakin näistä. Riippuu varmaan pitkälti myös esim hiuslaadusta.

Torey
Näissä neliöissä

Siis mulla se tahmasuus väheni, muttei kadonnut! Kokeilin Flown "en muista mitä". :D

Tukka oli tosi pöyheä kyllä, mutta kun hiusharja, suoristusrauta jne. oli täynnä sellasta möhnää, mikä shampoosta tukan pintaan jäi, niin totesin, että olkoot. :D 

Voi olla, että jossain kohtaa kokeilen jotain toista merkkiä. 

 

https://naissanelioissa.wordpress.com/

Alohair
Alohair

Oon kuullut kans ylistäviä kommentteja ja halusin siihen kuoroon itekin liittyä mutta kun ei! Haluaisin kans just tuon helposti hävitettävän pakkauksen takia rakastua kaiken maailman paloihin mutta toistaiseksi ei oo ihan mitään huippukokemuksia sillä saralla. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulla on hyvä kokemus Flow palasampoosta, käytän sitä tummille hiuksille tarkoitettua, en muista nimeä. Varmaan hiuslaatu ja päänahka vaikuttaa paljon siihen miten pala kenelläkin toimii. Ja itse asiassa pipokausikin voi vaikuttaa, sinuna testaisin uudestaan kesällä jos vielä huvittaa. :)
Käsittääkseni tuohon tahmaisuuteen voisi auttaa joku hiushuuhde ja jotkut käyttävät vain jotain etikkahuuhtelua tms.

Alohair
Alohair

En tajunnut etikkahuuhtelu ottaa käyttöön mutta koska tosiaan halusin niin näihin ihastua niin pakko se on tieteen ja mielenrauhan nimissä testata toikin kombo! 

Torey
Näissä neliöissä

Mä kirjoitin vähän aikaa sitten oman kokemukseni täällä:
https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/01/15/flow-shampoopala/

Tosiaan tukka oli pöyheä ja puhtaan näköinen, mutta tuntui inhottavalta ja se tahmaisuus tarttui harjaan ja hiuslaitteisiin möhnäisenä pintana. Yök.

Alohair
Alohair

Niin hämmentävä se tunne kun ei oo likanen mutta silti yks klöntti koko tukka hyöks! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Itselläni ei sitä tahmaisuuden tunnetta ole tullut. Noin vuoden olen käyttänyt flown palashampoita (hampputurve sekä olutmuna). Epäilen, että kyse on puhtaasti hiuslaadusta, omat hiukseni ovat ohuet ja yleensä matavat päätä pitkin. Tuntuu jopa siltä, että hiukset rasvoittuvat hitaammin, kun eivät ole niin päänahkaa vasten.

Alohair
Alohair

Just tän fiiliksen ootin ja toivoin saavani! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla kanssa flow (se vaaleille hiuksille) teki tukasta tosi tönkön ja tahmean. Mutta eilen kokeilin Famon palaa ekaa kertaa ja tukka ei ole yhtään tahmea vaan pehmeä ja ilmava! Tätä voin kyllä jo yhdellä kokeilulla suositella ja vaikutti myös tosi riittoisalta ja vaahtosi kivasti.

Alohair
Alohair

Eli Famoa testiin seuraavaks! 

mystery
Vision One

Suosittelen tosi lämpimästi niitä Flown hiushuuhteluita, varsinkin ton shampoopalan kanssa. Käytän niitä ihan muutenkin koska tukasta tulee niin sileä, mutta auttaa just tohon tahmaisuuteen ihan hirveästi.

Alohair
Alohair

Pakko antaa vielä yks mahdollisuus tälle huuhtelun kera kun niin moni tätä suosittelee!

BT (Ei varmistettu)

Palashampoo kannattaa vaahdottaa kahdesti ja etenkin huuhdella normaalia kuumemmalla vedellä. Olen käyttäbyt pitkään, paksuun, värjäämättöään hiukseeni useita eri merkkejä ja koskaan hiukset eivät ole jääneet huonon tuntuisiksi. Mutta tosiaan vaatii kuuman veden.

Alohair
Alohair

Tuplavaahdotusta en tajunnu tehdä mutta käyn aina tosi kuumissa suihkuissa eli (liian) kuuma huuhtelu on aina käytössä.

Kommentoi