Hehkua hellävaraisella kuorinnalla

 

Vaikka vasta pääsin sanomasta etten Lumene-tyttö ole, niin kummasti näitä himasta jo alkaa löytyä.
20180705_215251.jpg

Uusinpana meille muutti VALO-sarjan glow reveal peeling mask.

Kirkastavaa c-vitamiinia sekä lakkauutetta sisältävä kuoriva naamio lupaa paljastaa nuorekkaan hehkun joten pakkohan se oli testiin ostaa!

Kyseessä on rakeeton kuorinta ja teho pohjautuukin AHA-,glukoli- sekä maitohappoihin. Itsehän olen happokuorintojen suuri ystävä ja tämä onkin varsin mainio tuote. Ehkä olen tottunut styrkkaan kamaan ja tämä onkin mielestäni todella hellävarainen tuote. Kuorinnan jälkeen ihoa ei kiristä tai se ei tunnu kuivalta, ja lähes poikkeuksetta oma iho reagoi juuri noin naamioihin. 

Naamiolla on 10 min.vaikutusaika ja tosiaankin aika tehokkaisiin happotuotteisiin tottuneena ihmettelin kun ei edes iholla kihelmöinyt. Hyvin miellyttävä siis käyttää. Vaikkakin miellän kihelmöinnin toimivuuteen ja en siitä yleensä huolestu.

Iho kuoriutuu juuri sopivasti tällä ja voi hyvin käyttää pari kertaa viikossa. Kuorinta ei ole liian tuju myöskään meikin alle ja tämä on turvallinen sekä helppo tehdä vaikka juhlameikkiä ennen. Hyvin saa kosteusvoiteet sekä seerumit imeytymään muttei ole pelkoa punotuksesta tai ihoärsytyksestä.

20180705_215219.jpg

Todellakin tällänen joka ihon tuote, sopii varmasti myös iästä riippumatta kaikille. Raikas tuoksu tukee kirkastavaa tunnetta, ja niinä ei niin freeseinä aamuina tällä herättelee hehkun lisäksi mielenkin.

Muuten, tehtiin ystävien kanssa tällä viikolla retki Espooseen Lumenen tehtaanmyymälään. Tottakai ajatuksena oli hyvät alennukset ja annettiin myymälän ovella lupa itsellemme shopata kunnolla. Noh, poistuttiin lähes tyhjin käsin koska hinnat oli samat kuin normikaupoissa, ilman s-etukortti- tai plussatarjouksia. Esimerkiksi tämä naamio oli Emotionissa kesäkuussa useamman euron edullisempi kuin myymälässä. Edes tuotteet joissa oli todella selkeä 2-laadun pakkaus ei ollut mitään mainittavan edullisia vaikkei ne ikinä muihin liikkeisiin ikinä päädykään. Hieman pettymys oli myymälässä piipahtaminen tarjoushaukalle! 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *