Hehkutettu hehkutuote

En yleensä innostu kasvovesistä, en ole rehellisesti oikein osannut niitä ehkä käyttää tai olen valinnut itselle väärät tuotteet.En juurikaan ole huomannut eroa sillä että käytänkö kasvovettä vai en,joten paljon hehkutusta piti lukea ennen kun tilasin Pixin Glow Tonicin testiin. 

 

pixi3.jpg

Mutta hyvä että tilasin, oma elottoman näköinen pintakuiva pintakuiva ihoni on tykännyt kovasti tästä! Erityisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle tarkoitettu tuote hellästi kuorii ja saa ihon hehkumaan terveenä, kiitos ginseng-uutteen sekä fruktoosin.Mustapäät on pikkuhiljaa haalistuneet ja huokoset pienetyneet sekä iho voi kauttaaltaan paremmin kun 5%glykolihappo valmistelee ihon vastaanottamaan kosteusvoiteen sekä seerumit paremmin.En ole kun hetken kerennyt tätä käyttää ja selkeästi ihon pintakuivuus on helpottanut.Tuntuu että myös aiemmin kaapista löytyneistä purkeista saa enemmän irti nyt,jes!

pixi2.jpg

Olen ollut todella innoissani tämän kanssa läträtessäni toimivuuden takia mutta myös nostalgisuuden vuoksi, en tiedä miksi mutta tuote tuoksuu samalta kun äitini 80-luvulla.Todella kumma mielleyhtymä mutta jo ensimmäinen käyttökerta toi mieleen vessassa meikkaavan äitini.Tuoksu on mieto ja pehmeä, sekä haihtuu nopeasti iholta, joten ei minunkaan tarvitse nostalgia-aallossa koko päivää surffailla.

Koostumus on öljytön sekä alkoholiton ja turhaan pelkäsin että tämä tulee kuivattamaan varmasti ihoni koppuraksi jo pelkän hapon takia mutta ei!Vaikka tiedän happojen olevan erilaisia ja niiden hyödyt ihonhoidossa, sana happo aina luo kuitenkin omat mielleyhtymänsä.

Suosittelen ehdottomasti testaamaan tämän ja nyt näyttäisi Pixiä myyvä www.eleven.fi laittaneen tämän 20% alennukseenkin.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *