Heleyttävä Terre D’ocin Serum Eternel

Sain Ruohonjuurelta viestin että onko jotain mitä erityisesti haluaisin heidän valikoimistaan testata ja tämä Terre D’ocin seerumi oli kutkuttanut jo pidemmän aikaa!

Heleyttävä kaktusviikunaa sisältävä hyaluronihapposeerumi mullisti täysin ajatukseni luonnonkosmetiikasta, ja kerron miksi. Seerumi toimii pikakaunistajana, kosteuttaa hyvin sekä tuoksu on huumaavan makea. Kaunis pullo ja vaaleanpunainen sisältö hurmasi täysin.

Seerumi on vegaaninen, täysin luonnollinen sekä 54% sisällöstä on luomuraaka-aineista peräisin. Seerumi on aloe vera-pohjainen, useimmat seerumit rakennetaan vesipohjaan. Kaktusviikunassa on runsaasti antiage-vaikutteisia antioksidantteja ja hyaluronihappo kosteuttaa sekä lisää ihon kimmoisuutta.

Iho tuntuu pehmeämmältä, näyttää kauniimmalta ja olen huomannut että seerumi saa meikin asettumaan kauniimmin sekä meikki myös säilyy raikkaampana. Ihon pintakuivuudesta kärsivänä on haaste saada meikki säilymään heleänä aamusta iltaan mutta tämä tuote on auttanut siinä.

Mistään uutuustuotteesta ei ole kyse, tämä on ollut jo vuosia markkinoilla ja valittiin 2014 Ruohonjuuren vuoden luonnonkosmetiikkatuotteeksi.

Seerumin voi käyttää aamuin illoin mutta itse olen vähän säästellyt tätä kun on niin ihana tuote ja käyttänyt vain spessuhetkinä. Minulla on paha tapa hillota lemppareita kaappiin pahan päivän varalle vaikka fiksumpaahan se olisi käyttää vaan niitäkin tuotteita ja ostaa uusi loppuneen tilalle.

Vielä muutama sananen seerumin tuoksusta. Tässä on ihana, hyvin epätyypillinen luonnonkosmetiikan tuoksu koska tämä rehellisesti tuoksuu tosi hyvältä. Hyvin usein luonnonkosmetiikan tuoksu on, ei paha mutta omanlaisensa. Tuoksu on makea, naisellinen ja yleellinen. Ranskalainen Terre D’oc on merkkinä kiinnostava ja brändillä vaikuttaisi olevan arvot kohdillaan. Osa tuotteiden tuotosta käytetään humanitääriseen työhön kuten tyttöjen koulunkäynnin tukemiseen!

Kaikenkaikkiaan ihana tuote ja näyttäisi tällä merkillä olevan niin upeita pakkauksia että tekisi mieli muitakin tuotteita testata.

Saatu pr-näytteenä.

kauneus iho meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *