hemmottelupäivä

Päätettiin pitää hemmottelupäivä ja tehdä jotain kivaa. No molemmat meistä erityisesti pitää herkuttelusta mutta kumpikaan meistä ei pitkän työviikon jälkeen jaksanut panostaa ruualaittoon yhtään joten haimme ihan vaan karkkia ja koottiin nopea nacholautanen.

karkit.jpg

nachot.jpg

Laitettiin viisat päät  naamiokokoelmat yhteen ja tehtiin molemmille kuorinnat, naamiot ja jojobaöljyllä kasvohieronnat.

malu2.jpg

Kuorinnassa käytettiin Malu Wilzin papaya peelingiä mikä on jauhe joka sekoitetaan veteen. Koostumus on aika pehmeän kermainen ja tuote on todella riittoisa. Tätä on jo muutama purkki tullut ostettua.

naamiot.jpg

Freemanin naamiot on edullisia ja riittoisia perusnaamioita ja levitimme molemmille tämän t-alueelle. Nyt muodikas multimasking on ollut molemmilla osa ihonhoitoa ja pitkään ja levitimme lumenen rauhoittavaa naamiota ärtyneille ja kuiville kohdille ja vähän saatiin myös lumenen c vitamiininaamiotakin mahtumaan. Tällä kertaa avonin naamio jäi käyttämättä vaikka hyvä tuote onkin.

Tässä välissä oli kasvohieronnan paikka, ja jos ei ole niin tuttu juttu niin youtubehan tarjoaa tähänkin opastusta. Itse harrastan joogaa ja katson paljon Jen Hilmanin venyttely-ja hierontavideoita ja sieltä olen tämänkin bongannut https://www.youtube.com/watch?v=vRnQ6NA39AU Vaikka tosiaan videoita on joka lähtöön niin Jenin hauska olemus ja persoona saa aina palaamaan juuri hänen videoita katsomaan. Vaikka äkkiseltään 15 minuuttia saattaa tuntua pitkältä ajalta, ei se hieroessa tai varsinkaan hierottavana ollessa tuntunut yhtään liian pitkältä. Apuna käytettiin jojobaöljyä mutta myös sellaisella kasvovoiteella mikä ei kuivaha ihan heti,voi hieronnan tehdä.

naamiot2.jpg

Hieronnan jälkeen laitettiin Garnierin uudet kosteuspommit (joita tulee muuten ostettua jatkossakin, oli meinaan hyväntuntunen naamio) vaikuttamaan ja päätettiin että hierotaan vielä kädetkin. Käsillä töitä tekevät ei aina edes huomaa että sormet, ranteet, kyynär-ja käsivarret jumiutuu siinä missä niskatkin. Ja jumissa olevat kädet säteilee niskaan, hartioihin ja kauttaaltaan selkään. Eli vaikka tarkoitus oli hemmotella niin kyllä se hieronta ihan oikeastikin tekee hyvää. Apuna käytettiin toveri Jeniä tässäkin https://www.youtube.com/watch?v=8Uxzu2RbKoM.

 

now.jpg

Hoidettu iho viimeisteltiin vielä now merkin kosteuttavalla seerumilla, ja molemmilla ihot olikin todella pehmeät sekä terveensävyiset. Oli kyllä hyvä tapa viettää tyttöjen päivää! Kannattaa kokeilla ihmeessä. Toisen tekemänä hoito on ihana ja rentouttava kokemus ja tulee myös noudatettua vaikutusaikoja. Ja kyllä tuo kasvohieronta oli vaan ihanaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *