Himalaya Herbals-edullinen hiussarja

Alohair

Olen aiemmin testannut tämän merkin kasvotuotteita sekä hammastahnaa,ja sarja on oikein kelpo ollakseen tooodella edullinen merkki.Lähialepastamme saa merkin kasvovoiteita sekä hieman hajanaisesti olen törmännyt sarjaan muuten.

Sain mahdollisuuden testata uusia hiustenhoitotuotteita ja mielelläni lähdinkin kokeilemaan.Hiustenhoito on siitä mielenkiintoista että huippuja sekä huteja löytyy ihan joka hintaluokasta.Hinta eikä brändi ei ratkaise sitä ,sopiiko jokin tuote juuri itselle.

Sain kokeiluun 5 tuotetta,Repair&Reneration shampoon sekä hoidon,Anti-Hair Fall shampoon, Volume&Bounce shampoon sekä Softness&Shine hoitoaineen.

Repair&Regeneration shampoo sisältää mantelia ja kikhernettä ja niiden proteiinit korjaa kärsinyttä hiusta.Proteiinistahan on hius koostuu suurimmaksi osaksi ja vaurioitunutta hiusta hoidetaan nimenomaan proteiinilla,joka tavallaan täyttää aukot huonokuntoisessa hiuksessa.Shampoo on ihan kelpo pesemään ja hiukset tuntuivat pesun jälkeen jämäkämmältä.Hoitoaineessa on samaa korjaavaa kikhernettä sekä kosteuttavaa aloe veraa.Hoitoaine on myös ihan ok jos hiuksessa on hieman vain vahinkoa.Itselle hoitoteho ei ollut ihan tarpeeksi mutta myöskään rakennepaikkaavat tuotteet ei ole omia lemppareita.Oma hius on karkea sekä kuiva ja proteiinituotteet yleensä kovettavat(se on niiden tarkoituskin)hiusta,ja itsehän haen nimenomaan pehmeyden tuntua pesu-ja hoitotuotteilta.Mutta edulliseen hintaansa nähden ovat oikein oiva duo.

Softness&Shine hoitoaine olikin enemmän omaan makuuni.Kiinanruusua ja lootusta sisältävä hoitoaine tuoksuu...kukkamekolta.Minulla on maailman kaunein 50luvun mekko jossa on vuosikymmeniä vanha ruusuparfyymin tuoksu ja se on identtinen tämän kanssa.Rakastan sitä tuoksua ja olin ällistynyt kun se on tässä hoitoaineessakin.(Himalaya Herbals on muuten perustettu  jo 1930-luvulla ja merkin alta löytyy tuotteita ihonhoidosta vitamiineihi.Ehkäpä se onkin jokin juuri tämän merkin tuoksu mikä mekkoon on tallentunut.)Hoitoaine on myös oikein mainio tuote,ihan aavistuksen käytin hiusöljyä pesun jälkeen latvoihin mutta jopa tälläiseen hamppuun aika hyvin tehosi tämä.Se on jo siis hyvin hoitoaineelta jos se melkein selvittää.Oma tukka kaipaisi saksia ja kipeästi.

Anti-Hair Fall shampoo on hieman hassusti nimetty.Hair Fall terminä yleensä liitetään hiustenlähtöön sekä kaljuuntumiseen ja tässä tarkoitetaan hiusten katkeilua.Nooh,molempi pahempi.Omat hiukset nimenomaan katkeilee joten oikein mielenkiinnolla testasin.Tässä siis on ihan sama idea kuin Repair&Regenerationeissa eli proteiniilla täytetään aukot hiuksessa.Tämä kuitenkin oli omalle hiukselle parempi kuin nuo Repair&Regenerationit.Näissä on aika jännät tuoksut kaikissa,tulee mieleen joku tuttu tuoksu kaikesta.Tämä bengalinleiskupuuta sekä ecliptaa sisältävä hoitoaine tuo mieleen(tai no,nenään) Yves Rocherin tuotteet.Ps.Jouduin googlaamaan nuo kasvit,on ne olemassa.

Volume&Bounce on näistä oma lempparini.Valitsen usein voluumishampoon koska rakastan ilmavaa tukkaa.Minulla on paljon hiusta ja siinä missä joku luulisi etten kaipaa voluumia niin hah,the bigger the better sanon lontooksi kun tukastani puhutaan.Voluumituotteet nostavat hiusta päänahasta ylöspäin ja oma raskas hiukseni tuntuu parhaalta silloin kun se ei laahaa päätä pitkin.Saippuamarjaa ja lakritsia sisältävä shampoo pesee kivasti muttei liikaa ja tosiaan tuuheuttaa hiusta tehden siitä ilmavan.Tässä on myös miellyttävin tuoksu näistä ja tämä käy hyvin kaiken mittaiselle hiukselle.Voluumishampoo on siitä myös hyvä että kun hiuksen saa nousemaan tyvestä,se ei tunnu niin nopeasti rasvaiselta.Tälle iso suositus!

Kaikilla näillä on suositushinta 4e joten edullisia ovat.Pakkaukset on käteviä ja sisältö yleispätevää,oma pystyynkuollut hamppukasa vaatii hieman täsmätuotteita lisäksi.Tukkanörttinä olen myös vaativa kuluttaja.

 

Tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit

SariBP (Ei varmistettu) https://zazaspetals.blogspot.fi/

Olipa kiinnostava lukea Himalaya Herbalsin hiustuotteista. Olen käyttänyt jonkin verran merkin voiteita, joista jotkut ovat ihan ok-hyviä, toiset aika mitäänsanomattomia. Ainahan ei voi kaikkia miellyttää. Hiustuotteita olen aikonut kokeilla, mutta jotenkin jäänyt mietityttämään. Nyt tuli kuitenkin jonkin asteinen valaistuminen;) Kiinanruusua ja lootusta sisältävät tuotteet vaikuttavat sen verran houkuttelevilta, että täytyypä napata mukaan seuraavalla kauppareissulla. Kiitos infosta:)

Alohair
Alohair

Sama fiilis noista ihonhoitotuotteista.Osa ollut tosi hyviä mutta osa taas hieman kehnoja mikä on aika monen edullisen sarjan ongelma.Lähtökohtaisesti myös sarja millä on valikoimissaan ihan kaikkea on hieman haastava,laatu heittelee varmasti kun ei ole keskitytty esim.yhteen tiettyyn osa-alueeseen täysillä.

MarikaJohannaP
Hey girl

Oli kiinnostava postaus. Omat hiukset ovat aika samantyyppiset, ja tässä tuli paljon uutta tietoa, esim. proteiineista. Täytyykin testata. Tykkään tämän sarjan hammastahnasta superpaljon.

Alohair
Alohair

Ite vuorottelen kosteuttavien ja rakennepaikkaavien kanssa niin saan latvan pysymään kasassa.Pitäs kammeta sinne sun kampaajan penkkiin kuhan aikaseks saan!

MarikaJohannaP
Hey girl

Mulla on kanssa latvat aina ekstrahoidon tarpeessa. Aina ei vaan raaskisi leikata.

Sanniijuliaa (Ei varmistettu) http://www.sanniijuliaa.blogspot.fi

Mulla on juurikin testissä tuo Volume & Bounce sekä Softness & Shine ja laiskana hiustenlaittajana tykkäsin! :-) Lättänät mutta sähköiset hiukset kyllä tykkäsivät noista ja tuuheutta ja kiiltoa hiukset ovatkin saaneet (takasin!) En ole aikoihin hoitanut hiuksiani, yhdessä vaiheessa jopa hoitoaine jäi minulta pois käytöstä :-D Todella hyvin kerroit tuotteista ja upeat kuvat!

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Testailen itsekin parhaillaan näitä samoja tuotteita ja olen tykännyt etenkin volume&bounce shampoosta ja softness&shine hoitoaineesta yhdessä :). Tuota anti hair fall tuotetta mulla ei ole, mutta se kuulostaa aika hyvältä! Ihanan tarkasti olet osannut kuvailla näitä, ei onnistuisi minulta :D

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Pitää muistaa nämä seuraavalla kauppareissulla :)

Idsu / Huulipunamania (Ei varmistettu) http://huulipunamania.blogspot.fi

Oon usein katsellut näitä Halpa-Hallissa kun ollaan maalla, mutta vielä en oo kokeillut kun testattavia tuotteita on vino pino jo valmiiksi kaapeissa :D edullisia ovat kyllä.

Kommentoi