Hiusnaamio joka elvyttää kuivimmankin hiuksen

Saatu pr-näytteenä

Vaikka ei ole pakkaset päässeet puremaan eikä hiusta kuivattamaan niin kyllä talvi aina osansa hiuksen kiillosta ja elinvoimasta syö. Kannattaa muistaa tehokas hoito siis vaikkei mittari olekaan pahasti miinuksen puolella. Hiusten kosteutus on erityisen tärkeää mikäli hiuksia on käsitelty, ne ovat kiharat tai karkeat. Oikeanlainen hoito auttaa hiusten hallitsemisessa, saa värin näyttämään kauniimmalta sekä jopa auttaa saamaan kaiken irti leikkauksesta.

Davines on hiustenhoidon saralla lempimerkkejäni ja brändin hoitotuotteet ovat olleet aina loistavia. Oi  Hair Butter on todella tehokas naamio, hoitaa, selvittää ja kosteuttaa hiusta uskomattoman hyvin. Jopa niin tehokas että käytän tämän vain kuivimmissa latvoissa, vaikkakin koko hiukseen tämän voi käyttää.

Käytännössä hetkessä hampuimmastakin tulee silkkisen sileä. Purkissa on erilainen käyttöohje karkealle ja hennolle hiukselle, karkeat hiukset naamioidaan ennen shampoopesua ja hennot päinvastoin!  Eli itsellä pesujärjestys menikin uusiksi. Ja oikein huonokuntoselle hiukselle naamion voi laittaa sekä ennen shampoopesua että sen jälkeen.

Vaikka sanoin että hius tulee silkkiseksi niin kuitenkaan naamio ei tee lirua lötkötukkaa vaan jopa tekee tietynlaista jäntevyyttä hiukseen. Hius on samaan aikaan tuuhea, elinvoimainen ja pehmeä. Ja efekti on välitön, yksi naamiointikerta tekee jo kauniimmat hiukset.

Naamio on kaikinpuolin mainio, tuoksu tosin tuotteessa on aika voimakas mutta haihtuu kuitenkin pian hiuksesta. Mutta tuoksusta viis, sen verran loistava teho tuotteella on että kestän sen! Vaikutusaika naamiolla on 5-10minuuttia hiustyypistä riippuen ja paksu (siis kooostumus on todella paksua!) tuote on helppo viedä vaikka vain latvaan.

Oi Hair Butter on todella tehokas kiillontuoja ja loistava naamio. Riittoisa sekä yleellinen koostumus ja simppeli tuote käyttää! Iso suositus!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *