huge hair day

Olen ison tukan ystävä, en voi muuta väittää.Onneksi siis omaan paksut jäykät hiukset joissa volyymi kestää hyvin, kunha tukan ensin laittaa oikeilla aineilla ja välineillä.Fudgen tuotteet, ja erityisesti big hair sarja on loistava mille tahansa mitalle ja hiuslaadulle.Takaan että näillä saa tuuheutta, ilmavuutta sekä isoa muhkeaa tukkaa.

fudge.jpg

Tri-blow suihke on kosteaan hiukseen föönin alle tarkoitettu tuote joka valmistaa hiusta muotoilulle, tuo kiiltoa sekä suojaa lämmöltä.Suihkin usein sitä kuivauksen alle, kuivasin sitten föönillä tai ilmakihartimelle hiukseni ja oli ajatuksena joko sileä polkka tai rento laine.Sillä aloitin nyttenkin.

fudge1.jpg

Hiuksen kannattaa olla noin 70% kuiva kun lisäät muotoilutuotteen ja alat kuivaamaan, näin ollen säästät aikaa sekä hiusta.

fudge2.jpg

Anteeksi sumea kuva, heiluin jättikokoisen ilmakihartimen kanssa ja koitin räpsiä samalla kuvaa.Käytän siis usein Babylissin ilmakiharrinta niin että kuivaan hiuksen isoille laineille sen avulla.Isoissa osioissa ja aina niin että kihara suuntatuu taaksepäin.Lisäsin hieman kostean hiuksen tyveen vielä push-it-up blow dry sprayta ja jatkoin kuivaamista loppuun saakka.Push-it-up blow dry spray on lämpöaktiivinen tuote jonka voi käyttää sekä tyveen että koko pituuteen halutessaan.

fudge3.jpg

Täysin kuiva hius ennen viimeistelykiinnettä.On jo muhkea tässä kohtaa.Fudgen tuotteet tuoksuu hyvin aurinkorantamaisilta, kookoksen, omenan ja ananaksen tuoksut tuo mieleen pina coladan ja aurinkorasvan.Monelle tuo tuoksu on ollut liikaa mutta itse rakastan sitä! 

fudge4.jpg

Ja vielä isompi tukka viimeistelykiinteen jälkeen!Think big texture spray on kuiva, hienojakoinen lakka, joka oikeasti pitää muhkeuden painavassa raskaassa hiuksessani ja rakastan sitä!Vaikka tässä on oma hommansa työstää ja vääntää ja käkertää tukkaa, on kuitenkin föönin käyttö sen arvoista.Ilmava hius pysyy raikkaana ja puhtaana pidempään sekä hyvä pohja mille tahansa kampaukselle tulee samassa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *