Huumaavan tuoksuinen zero waste vartalovoidepala Flow Cosmeticsilta

Saatu pr-näytteenä

On tainnut tulla jo kaikille selväksi että rakastan Flow Cosmeticsin eteerisiin öljyihin perustuvia aromaterapeuttisia chakra-tuotteita. Sain testiin Spirit Awakens vartalovoidepalan joka tukee otsachakraa ja vahvistaa intuition tunnetta.

Luomukaakaovoita, arktista anktidoksidanttirikasta mustaherukkaöljyä ja kookosöljyä sisältävä vartalovoide sopii kaikille ihotyypeille,erityisesti herkälle iholle. Olen useampaa vastaavaa käyttänyt ja tämä on hieman erilainen kuin aiemmin testaamani voidepalat. Koostumus onluonnonvahohen vuoksi selkeästi jämäkämpää eikä tämä sula niin sanotusti käsiin kovin helposti. Kuitenkin pala liukuu hyvin iholla ja jättää just sopivasti voidetta ihoon. Osa näistä paloista sulaa ihoon turhan herkästi ja tavaraa tulee liikaa iholle ja se on hankala saada imeytymään mutta tämän palan käyttö on helpompaa sekä vähemmän sotkuista.

Pala hierotaan suoraan iholle ja voide jättää ihon pehmeäksi sekä miedosti tuoksuvaksi. Vaikka näissä aromaterapeuttisissa tuotteissa tuoksu on melkein se tärkein ominaisuus niin itse nautin hennoista tuoksuista eniten. Iholla tuoksu on voimakkaampi kuin tuotteessa itsessään mutta ei tilaa täyttävä kumminkaan.

Tuoksussa on santelipuuta, nerolia, vetiveriä, greippia ja vaniljaa joten se on hyvin kaunis lempeä sekä tosiaan otsachakran toimintaa tukeva sekoitus.

Harvoin avaan tuotteen inci-listaa mutta tämä on niin vaikuttava että pakko siitäkin kertoa. Voidepalassa on siis: luomuseesamiöljyä, luomukookosöljyä, luomukarnaubavahaa, luomuriisivahaa, luomukaakaovoita, arktista mustaherukkaöljyä, luomusantelipuun eteeristä öljyä, luomunerolin eteeristä öljyä, luomuvaniljauutetta, luomugreipin eteeristä öljyä, luomuvetiverin eteeristä öljyä, luomumansikkauutetta, luomukookosuutetta, luomurosmariinin lehtiuutetta uutettuna luomuauringonkukkaöljyyn.

Kuten inci kertoo on palassa uskomaton määrä ihoa helliviä aineosia ja voide kosteuttaa sekä suojaa tehokkaasti ihoa joten aika nappivalinta kylmeneviin keleihin.

Näitä tuotteita käyttääkseen ei tarvitse tietää mitään chakroista tai aromaterapiasta, nämä toimii ilman kiinnostusta tai perehtymistä asiaan.

Otsachakra sijaitsee kulmakarvojen välissä ja on kehon kuudes energiakeskus. Jokaisella chakralla on oma väristä ja otsachakralla se on syvä indigonsininen. Otsachakra on luovuuden,meditaation, unen sekä henkisten päämäärien keskus ja kun tämä chakra on tasapainossa on mieli avoin sekä kirkas ja keskittynyt. Chakrojen maailma on kiehtova ja jokin näissä Flown tuotteissa on kiehtovaa ja lähes maagista.

Palan hinta on 26 euroa ja Flow Cosmeticsia myy heidän oma verkkokauppa ja mm.luonnonkosmetiikan karkkikauppa Ruohonjuuri.

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *