i love me messut ja omat tärpit

logo.jpg

Messut lähenee ja aika tehdä suunnitelma missä järjestyksessä kiertää ja mitä pitää nähdä.JOS joku ei vielä tiedä millon messut on niin nehän on 21-23.10 siis ja paikkana on Helsingin messukeskus. Messuille on ihan ok mennä vain kiertelemään sen kummin esivalmistelematta asiaa mutta itellä on aina ollut joku tietty  mielessä mitä haluaa nähä ja se unohtuu huumassa, joten tänä vuonna aion pohtia asiaa ja tutkia rauhassa etukäteen.Itse menen sunnuntaina  ja tässä omat kiinnostuksen kohteet kauneuspuolelta aakkosittain siis:

Avonin pisteellä saa hiuksiin pikakampauksia ja voi tehdä manikyyrin itselleen, aion itse käydä tsekkaa jos pääsee kattomaan Avonin uusia mattakynsilakkoja.(6e148)

Bm international myy mm. OPI kynsilakkoja, meen kurkistaa olisiko hyviä tarjouksia.(7d59)

Cailap oy on pakko tarkistaa ja hankkia työkaluja.(6c121)

Dermalogicalla taitaa olla tänäkin vuonna hyviä tarjouksia. (6e131)

Face helsinki myy Davinesia,Ziajaa ja paljon muitakin kiinnostavia juttuja heiltä löytyy joten tätä osastoa en aio skipata!(6b109)

Grimas on kanssa yksi messujen kohokohta ollut ja ostan aina saman napin kulmaväriä ja ison tönkän irtopuuteria, kuinka rutiininomaista touhua…(6d79)

Käherryshuolto pitää tarkastaa jos sais taas hankittua lisää kampoja. Omistan miljoona kampaa ja en juurikaan käytä niitä mutta ne silti viehättää kummasti. (6c90)

Nyx, koska….Nyx. (6d121)

Muut puolet messuilta kierrän innolla myös mutta tuossa yllä oli nuo jokavuotiset suosikit, ja joka vuosi messuilla bongaa jotain uutta. Sehän on mikä sinne vetää, jotta löytäisi jotain ihan uutta ja mahtavan ihanaa.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *