I love me-messut lähestyy ja ostoslistaakin jo tehty

IMG_20181014_082952.jpg

Messut lähestyvät kovaa vauhtia ja olen jo omaa ostoslistani tehnyt!

Oon käynyt lähes joka vuosi I love me-messuilla, välillä isommalla budjetilla ja välillä taas pienemmällä. Olen aina ostanut vain tarpeellista (ainakin melkein) ja en ole varsinaisesti seonnut messuhuumassa ikinä. Messuilla on paljon nähtävää, hypisteltävää ja tutkittavaa mutta paljon myös juttuja mitkä ei kiinnosta yhtään. Kynsijutut mm. on täysin oman kiinnostuksen ulkopuolella. Myös halpakosmetiikka- ja rihkamakojut jää väliin. 

Vuodesta toiseen Face Helsingin piste (6b50) on yksi kiinnostavampia, ostan aina ainakin Davinesia sekä Ziajaa. Tänä vuonna aion hankkia ainakin Davinesin Love hoitoainetta sekä Ziajan kaakaokäsivoidetta. (Messutarjouksena näytti olevan Davinesin shampoot ja hoitsikat 19e kpl ja Ziajan käsivoidetuplat 5e paketti.) 

NHS. llä (7g130) on mieletön – 40% kaikista tuotteista tarjous pisteellään ja täältä aionkin hamstrata Nurmen kasvovesiä, Laveran irtopuuteria, Cattierin savinaamiota sekä Benecosin huulipunia. Noin niikun ainakin alkuun… 

Flow-kosmetiikan pisteellä (7k111) lanseerataan heidän uusi kosmetiikkasarja Korento ja niitä haluan  hypistelemään heti tuoreeltaan ! 

Elevenillä (6e81) on ainakin sheetmaskeja hyvään hintaan tarjolla ja toivon että Whamisaa saisi jollain alennuksella myös. Pisteellä saattaa saada myös näytteitä sekä tavata Ostolakossa-Virven. 

Babylissin pisteelle (6f69) suuntaan toiveena löytää edulliset lämpörullat, edelliset sanoi viime viikolla sopimuksen irti ja lämppärit on kiireisten aamujen pelastus! 

TwistBe (7k118) kiehtoo tällä hetkellä minua suunnattomasti, olen hitaasti mutta varmasti käynyt uusi alku ihollesi verkkovalmennusta läpi ja haluan mennä tälle osastolle fiilistelemään luonnonmukaisia tuotteita. Mm.Olivia Kleinia ja Bybi Beautya erityisesti odotan. 

Itsellä kosmetiikkaa suurempi heikkous on Suomalainen design ja pelkäänkin että jotain tarttuu matkaan ihan väkisin. Olen heikkona koruihin ja tiedän että messuilla ne on liian lähellä ja sorrun ilman sen kummempia tarjouksia. Mutta entisenä käsityöläisenä annan tämän anteeksi itselleni!

Terveyspuolella löydän myös aina kaikkea katseltavaa ja koettavaa. Luultavasti täältä raahaan myös jotain paremman ja terveemmän elämän aineksia mukanani. Erityisesti terveyspuolella on tullut törmättyä hauskoihin uusiin juttuihin ja innovaatioihin. Oon vähän tutkijatyyppi ja siinä missä kosmetiikka kiehtookin kovasti niin kaikki henkistä hyvinvointia lisäävät tuotteet on tällä hetkellä lähellä sydäntä. 

Messuilla tulee tavattua tuttuja ja mm. entisiä työkavereita ympäri Suomea ja bongattua uusia juttuja, tuotteita sekä shoppailtuakin eli kaikella tapaa vain mukavia muistoja näistä messuista!

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *