Ihana luonnonkosmetiikan tuoksu

Oon hormonaalisista syistä kärsinyt jonkinasteista tuoksuyliherkkyydestä muutamia vuosia ja on nopeasti aina selvää mitä tahdon käyttää tai pystyn käyttämään, oli kyse sitten hajuvesistä tai muuten tuoksuvista tuotteista. Herkkyys on ilmennyt kutituksena nenässä, pienenä hengitysoireena tai muuten ärsytyksenä, ja tämä vaiva on rajannut käytettäviä tuotteita reilusti pois. Oletan siis raskauden olleen tässä iso tekijä ja pikkuhiljaa olen alkanut jo tuoksuja vähän sietää mutta koska en voi satavarma olla onko syy tähän ollut hormonitoiminnalla vai olenko oikeasti herkistymässä (tuoksuyliherkkyys on pahimmillaan aivan kauhea vaiva, pitäisi olla täysin erakko jos yrittäisi haj…korjaan tuoksuilta välttyä) niin olen pitkälti valinnut kosmetiikan niin että tuoksut on mahdollisimman luonnollisia.

Olenkin niin innoissani että löysin Uniquen, jonka tuoksut ovat persoonallisia mutta herkkiä. Tuoksut ei valtaa tilaa mutta tuoksuu niiden nenään vienosti ketkä pääsevät tarpeeksi lähelle. Monihan tietää mielipiteeni tuoksujen liikakäytöstä, ja siitä mihin voimakkaat parfyymit sopii ja mihin taas ei. 

Sain Ruohonjuurelta testiin muutaman Uniquen luonnonkosmetiikan hajuveden, sekä tämän upean Darlingin että Summer tuoksun. Summer ei välttämättä ollut juuri minun tuoksuni mutta Darlingiin rakastuin! 

 

 

dar1.jpg

Darlingissa on latvatuoksuna bergamotti, sitrus sekä mustaherukka. Olen muuten suuri suuri sitrustuoksujen ystävä. Mustaherukka on myös yksi lempituoksujani. 

Sydäntuoksuna ruusu, jasmiini ja orvokki, juurituoksuna taas santelipuu, vanilja sekä ruusupuu. Kaikki tuoksunuotit ovat hienostuneita ja itselle tästä tulee heti mieleen jokin kiehtova teesekoitus.

Todella moderni, kiehtova persoonallinen tuoksu kuitenkin ollakseen äärimmäisen naisellinen ja herkkä. Tässä on jotain jopa runollistakin! Olen tällänen luonnollinen, ja taiteellinen kukkaistyttö ja voisin melkein vannoa että jos minun persoona saataisiin tuoksun muotoon se olisi tämä. Vähän spicy, vaniljaisen pehmeä, värikäs kukkaloisto ja hempeä ruusu, Darling vielä nimenäkin! 

Muuten, olen käyttänyt tätä joka päivä siitä saakka kun sain tämän. En ole vuosiin käyttänyt mitään tuoksua päivittäin koska en ole löytänyt mitään ns.päivätuoksua. Suihkasen yhden kevyen suihkaisun tätä puhtaalle iholle enkä lisää päivän mittaan. 

dar2.jpg

Luomusertifikoidut Unique Eau De Parfumit toimii sekä yhdessä että erikseen käytettyinä ja poikkeuksellisesti Uniquen tuoksut pysyvät iholla huomattavasti paremmin kuin mihin luonnonkosmetiikan tuoksujen kanssa on totuttu. Tuoksut tulevat täysin luonnosta, mm. lehdistä, kukkasista, juurista, rungosta sekä siemenistä. Jotenkin romanttinen ajatus tislata juuret ja kuoret samaan soppaan ruusunnuppujen kanssa. 

Olen muuten myös rakastunut tämän sarjan Hygge-tuoksuun joka onkin ostoslistallani. Uniquella on muuten todella kauniita hiustuotteita ja merkki on todella kiinnostava, tukkanörttihän heti innostui! 

 

dar6.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *