Ihana persoonallinen Törmi Design

Korvikset saatu blogin kautta

Nämä Kaura-nimiset korvikset on mun ehdottomat lempparit, näillä kerään kehuja aina! Näissä viehättää näyttävyys, värit, kuviot sekä erikoinen muotokieli.

Isot, leikkisät ja hauskat korvakorut käy hyvin omaan tyyliini, ja näillä yksinkertaisinkin asu muuttuu persoonalliseksi. Törmi Desingilla on todella selkeä oma, tunnistettava tyyli ja näistä huokuu iloinen elämänasenne. Ja jos me nyt jotain kaivataan niin iloa ja positiivisuutta!

Isot korvikset ei kuitenkaan ole painavat, eikä liikkuvien osien ansiosta myöskään paina mihinkään. Mustan, valkoisen sekä keltaisen kombo on yksi lemppareistani ja yhdistyy oivasti omiin sävyihini. Kuten jo mainitsin niin nämä on tosiaan toimineet kehumagneetteina ja minut on pysäytetty kaupassakin kerran ja kyselty korvisten valmistajaa.

Törmi Design on yhden naisen yritys Oulusta. Brändin takana häärii Mimmi, tekstiiliartesaani, jonka intohimona on käsillä tekeminen, luova työ ja kauniit esineet. Idea korujen valmistamiseen syntyi muutama vuosi sitten. Halu luoda kauniita, värikkäitä, kekseliäitä ja leikkisiä asusteita. Tuotteet valmistetaan suomalaisesta koivusta. Puu on ekologinen, kestävä ja kevyt materiaali. Kuva-aiheet kumpuavat luonnosta, mistä myös korut saavat nimensä. Mimmille on tärkeää, että korut ovat ekologisia, eettisiä, kestäviä ja tuotanto tapahtuu lähellä.

Itsehän olen myös tekstiiliartesaani ja voinkin nähdä koruissa selkeästi Mimmin koulutustaustan!

Törmi Desingilla on ihanien korujen lisäksi mm.upeita puisia hiusklipsejä ja nettisivu onkin aikamoinen hyvän mielen karkkikauppa!

 

Ps. Koodilla Alohair20 saat -20% alennusta kaikista verkkokaupan tuotteista 12.4.2020 saakka.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *