Ihana syväputsari hiuksille Eleven Australialta

Käytän syväpuhdistavaa shampoota kun tahdon poistaa hiuksesta muotoilutuotejämät, poistaa suoraväripigmenttejä joita tulee sävyttävistä shampoista sekä colormaskeista tai juuri ennen hiusnaamion laittoa. Hius johon kertyy muotoilutuotteita on samea ja eloton ja pelkkä syväputsaus saattaa tehdä ihmeitä tälläiselle hiukselle. Erityisesti kuivashampoo ja hiuslakka kertyvät huokoiseen hiukseen helposti. Sävyttävät tuotteet taas saattavat kerrostuessaan tehdä hiuksen tunkkaisen sävyiseksi ja tehohoidosta saa parhaan tehon kun on poistanut hiuksesta kaiken ylimääräsen tieltä pois. Myös päänahka hyötyy säännöllisestä tehopesusta kun tekee sen hyvällä tuotteella.

Syväputsareita on lähes joka merkillä, useammassa hintaluokassa ja myös laadullisesti joka lähtöön. Hyvä syväpuhdistava on tehokas mutta hellävarainen, putsaa muttei kuivata hiusta tai päänahkaa. Eleven Australian Deep Clean Shampoo on juuri sitä!

20180918_165844.jpg

Todella helposti levittyvä shampoo putsaa vaivatta ja hius jää todella raikkaaksi mutta ei lainkaan kuivan tuntuiseksi. Appelsiini- sekä laventeliöljyä sisältävässä shampoossa on ihana raikas tuoksu kaiken lisäksi. En lukenut inciä ennen testaamista ja suorastaan riemastuin kun nuo lempituoksuni bongasin tukkapyykillä.

Laadukkaan shampoon muuten tunnistaa parhaiten siitä että vain pieni määrä tuotetta riittää, ja näin ollen kampaamotuote voi tulla jopa markettiversiota edullisemmaksi!

Suosittelen syväpuhdistavan käyttöä noin parin viikon välein jos mitään erityistä tarvetta tiheämmälle käytölle ei ole. Mutta jos lakkaa ja hiuspuuteria kuluu runsaasti, kannattaa viikon välein putsata kunnolla hiukset ja erityisesti hiuspohja. Myös jokaiselle silvershampoo-muhittelijalle (kaikki blondit tietää mistä puhun!) myös vinkkaan että pidä aina kotonasi syväpuhdistava siltä varalta että kun olet sen tunnin istunut fudget päässä saunassa, saattaa olla että syväputsku pelastaa monelta itkulta. 

Shampoo saatu testattavaksi maahantuojalta Framedalta.

Ps. Jos tunnustaudut tukkanörtiksi ja tykkäät kauniista hiusmuotikuvista niin niitä tältä brändiltä löytyy! Aivan upeita kuvia löytää vaikka googlaamalla.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *