Ihanan ilmava nestemäinen hiuspuuteri

Ensimmäinen kosketus KMS California sarjaan ja heti alkoi kiinnostaa todenteolla!

Sain testattavaksi merkin Add Volume linjaan kuuluvan liquid dustin eli nestemäisen puuterin. Hiuspuuteri on yksi lempituotteistani mutta en pidä pidemmän päälle siitä tunteesta että päänahassa on jotain ylimääräistä. Kesällä puuteri on oiva tuote JOS jaksaa pestä hiukset päivittäin. Kuumat yöt ja puuterilähmä hiuspohjassa ei ole miellyttävä yhdistelmä.

 

Tuote lupaa 100% isomman tukan ja ilmavaa keveyttä, ja tätä onkin hehkutettu ammattilaisten keskuudessa kovasti!

Liquid dust on kätevässä pumppupullossa ja helppo annostella oikein. Tuote on tarkoitettu käytettäväksi kosteaan hiukseen mutta toimii mainiosti kuivassakin. Tämän etuja peruspuutereihin verrattuna on mm.ilmavuus, se ettei tuote tunnu hiuksessa sekä se että tämä toimii täydellisesti föönin kanssa ja iso kuohkea kampaus on helppo saavuttaa. Nesteenäkin tuote on helppo viedä tyveen koska jo sormituntumalla huomaa että tuotteessa on pitoa ja kitkaa. Kevyt tuote mutta loistava pito! Todella miellyttävä tuote ollut tänä kesänä. Perinteisen hiuspuuterin annostelu on haastavaa ja oli se suihkittavaa tai ripoteltavaa niin se on poikkeuksetta sotkuista puuhaa mutta tämän kanssa sotkua ei synny eikä tarvitse valkoisia kohtia häivyttää, joka myös puuterituotteiden ongelma.

Tässä elämänvaiheessa kun kotona on juuri kävelemään oppinut taapero, ei todellakaan ole aina aikaa fööniin tarttua ja viime aikaisten helteiden aikana ei lisälämpö juurikaan houkuta ja olen aikalailla hiustenpesun jälkeen vain laittanut kosteat hiukset leteille ja aamulla aukaissut. Olen rennon lettikiharan ystävä ja tämä liquid dust toimii muuten täydellisesti lettien kanssa. Muutama pumppaus nestemäistä puuteria kosteaan hiukseen, napakat letit päähän yöksi, aamulla avaus ja pieni määrä vielä samaa tuotetta kämmeniin ja näin haroo kiharan auki. Mitään hiuslakkoja ei enää tarvita, hius on ilmava, painoton ja tuuhea.

kukka2.jpg

Täydellinen kesätukka vaikka itse sanonkin! 

Tuote saatu testiin, blogin parhaita puolia on päästä tutustumaan merkkeihin ja tuotteisiin joiden kanssa ei ole aiemmin kohdannut.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *