Invisibobblet joka kampaukseen

Alohair

 

Invisibobble on tunnettu siitä että merkiltä tulee ihania kausisävyjä aina aika ajoin, ja näin ollen trendivärit päätyvät myös hiukseen.Itsellä on yli 100bobblea(en valehtele)ja aika monet kausisävyt siis hankittuna.Lähes päivittäin bobbleja minulla onkin hiuksissa ja/tai ranteessa.

Invisibobbleja löytyy perinteisen bobblen lisäksi myös paksulle hiukselle supervahva power sekä söpö minibobble nano.Oma hiukseni on todella paksu ja superpitkänä hiustani ei yksi bobble pitänyt aloillaan joten tuo power tulikin kuin tilauksesta markkinoille.Power onkin näistä itselle helpoin käyttää kun saan ponnarin ja nutturan napakasti aloilleen mutta tiedän ettei päähän jää ponnaripäänsärkyä.Ne ketkä eivät ole sitä kokeneet paksun ja raskaan hiuksen kanssa, ei varmasti osaa kuvitellakaan että ponnarin valinnalla olisi väliä.Näin vaan on!Invisibobbleissa on monia etuja verrattuna normiponnareihin, ne ei katkea(en ole saanut yhtään poikki vielä),ei haittaa vaikka kastuisi,ei katoa niin helposti kuin peruslenkit(paitsi kissataloudessa,meillä ainakin kissa leikkii näillä ja useimmiten niitä löytyy läjä sohvan alta)ja nämä on ihan nättejä ranteessakin(kyllä,minä aikuinen ihminen olen yhdistänyt esim.nämä royal pearlit merkkikelloni ja muiden arvokorujen kanssa).

Kun Invisibobble tuli markkinoille, tuli myös kopioita aika tavalla.Lähes jokainen asustekauppa myy omia 'puhelinjohtoponnareitaan'.Tottakai olen testannut muitakin vastaavia orggiksen rinnalla, ja niistä on nähnyt jo päällepäin että ne ei tule kestämään!Kopioissa on poikkeuksetta ollut saumakohta hyvin näkyvä ja huonosti liitetty ja ajan kuluessa ne on pettäneet liitoksistaan.

Nanot toimivat erityisen hyvin itsellä topknoteissa, saan pienen määrän hiusta nanojen avulla näyttämään paljon runsaammalta kuin kumilenkin kanssa.Vaikka nanot on söpöjä, peitin tässä kampauksessa ponnarin kuitenkin kiepauttamalla hiusta sen ympärille.Vaikka nanot korvaa hiuspinnit, laitoin pinnin pitämään kiepautetun hiuksen paikallaan.Ponnarin pään toin laskeutumaa viistosti kasvoille ja se on heti enemmän kampauksellinen näin.

 

 

 

Toimii muuten myös ponnarin letitettynä hauskasti.Kiinnitän muuten usein letin pään vain hiuslakalla,varsinkin kun haluan siitä 'huomaamattoman'osan kampausta.

Invisibobblet käy minkälaisiin kampauksiin tahansa,ponnareita löytyy huomaamattomissa sävyissä jolloin bobble häipyy hiuksen sekaan, mutta ihanimpia sävyjä ei tahdo hiukseen piilottaa!Olen saanut maahantuojalta bobblet testiin.

 

Kommentit

laura.k.a

Mäkin oon nykyään siirtynyt käyttämään lähes pelkästään Invisibobbleja, pysyy niin paljon paremmin paikallaan kuin normaali ponnari! Mä oon kuitenkin saanut useamman kappaleen katkeamaan, joten mulle ei kovin suurta varastoa ole kertynyt kun uusien tullessa edelliset menee juuri poikki. Ainoa miinus Invisibobbleissa on tuohon katkeamiseen liittyen juuri se että niitä ei saa normaalin ponnarien tapaan sidottua takaisin kasaan, muutaman kerran tullut vastaan tilanteita joissa ainut mukana ollut Invisibobble on mennyt poikki ja sitä on sitten saanut painella hiukset auki esim. salilla.

Alohair
Alohair

Mie en oo saanu rikki mutta yhteen 'valuvikaseen'oon törmänny kyllä! Siitä näky kauas jo että ei oo ihan kohilleen yhdistämiskohta mennyt.Ennen bobbleja miun lemppareita oli ne ponnarit missä on metalliset koukut päissä, sai hyvin hiukseen ja ne ei kans katkeillut.Toi on kyllä totta et sitten kun bobble katkeaa niin sillä ei tee mitään ja se on aika ikävää muovijätettä sitten.

Kommentoi