Luonnollinen kulmameikki Isadoran uutuuskynillä

Isadoran kulmakynät saatu pr-näytteenä

Kulmakarvat kehystää kasvot tehokkaasti ja niitä meikkaamalla voi leikitellä sekä tehostaa tiettyjä piirteitä. Jos haluan tuoda esiin olevani voimakas persoona, teen vahvat näyttävät kulmat ja jos taas tahdon näyttää pehmeämmältä ja ystävälliseltä, jätän niitä luonnollisemman näköiseksi.

Isadoralta tuli kiinnostavia kulmatuotteita joita sain testiin. Brow Powder Pen on hyvin puuterimainen kynäksi ja toki sillä saa vahvatkin ehotukset aikaan mutta idea on nimenomaan pehmeät kulmakarvat, vastaiskuna hallinneille supertarkasti piirretyille instakulmille.Toinen uutuus jota pääsin testaamaan on Precision Brow Per Waterproof, joka on todella ohutkärkinen kynä jolla saa tarkan sekä vedenkestävän lopputuloksen.

Sävyjä Brow Powder Penissä on useita: musta, tummanruskea, keskiruskea, vaaleanruskea sekä taupe. Musta on muuten sävy jonka luulisi aina olevan sama mutta hyvää mustaa kulmakynää on yllättävän hankala löytää. Tämä musta on kaunis luonnollinen musta,vinkkinä kaikille mustahiuksisille! Itselle näistä sävyistä käy parhaiten sekä keskiruskea ja vaaleanruskea.

Precision Brow Penissä sävyjä on tummanruskea,keskiruskea ja taupe. Näissä on näppärä kierrettävä hylsy ja kynää ei tarvitse teroittaa. Hyvät kynät tarkkaankin työskentelyyn ja mm.kolojen täyttöön.

Olen tykännyt käyttää molempia kyniä samaan aikaan kulmameikissä, puuterimaista koko kulmalle ja vedenkestävää napakamman muodon tekoon.Laitoin todella hennosti ylläoleviin kuviin Brow Powder Penin vaaleanruskeaa ja Precious Brow Penin keskiruskeaa aivan aavistuksen kulmakarvan keskelle tuomaan ryhtiä muotoon.

Kynillä on helppo saada todella luonnollista jälkeä aikaan nopeasti, itsellä tuppaa aamut olemaan aikamoista hälinää ja hössötystä, joten rakastan kaikkea helppoa ja vaivatonta. Puuterimaisten kynien päässä on napakka harja, jolla saa vielä huolitellumman näköistä kulmameikkiä aikaan. Puuterimaisen koostumuksen ei pidä antaa hämätä,väri pysyy hyvin kulmissa, ei varise eikä leviä.Luonnollisesti vedenkestävä pysyy menossa mukana ankarimmissakin olosuhteissa.

Vaikka painotan luonnollisuutta näistä puhuessani mutta kyllä näissä kynissä pigmenttiä löytyy. Samoilla sävyillä syntyi myös vahvempi kulmameikki (päätin ottaa meikkikuvat aamuauringon aikaan ja tässä alemmassa kuvassa meininki on vähän liiankin valoisa).

Tuon mustan luonnollisuuden jo mainitsinkin,mutta muissakin kynissä muuten on todella kauniin neutraalit sekä luonnolliset sävyt. Sävyn valinta välillä on haastavaa mutta näissä on todella hyvin suomalaiseen sävymaailmaan sopivat värit, vaikkakin kädelle testattuna muutamat sävyt näytti liian lämpimiltä niin kasvoilla ei värit ainakaan itsellä ole liian punertavat.

Kynien suositushinta on 12.90e ja Isadoraa on aika hyvin myynnissä useassa paikassa. Isadora on merkkinä vähän vieraampi itselle mutta testaamistani tuotteista ei löydy moitittavaa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *