Itseruskettavien aatelia: Ida Warg

Saatu pr-näytteenä

Olen vähän ir-addikti ja etsin aina parempaa tässä kategoriassa ja nyt mennään jo korkealla! Kauneusvaikuttaja Ida Warg kyhäsi kasaan aikamoisen kattauksen loistavia itseruskettavia joita myydään Kickseissä.

Olen paljon vuosien varrella itseruskettavia käyttänyt ja monta kertaa mokannut levityksen ja alan olla jo aika taituri tänä päivänä näissä hommissa mutta spray-muodossa en ollut aiemmin iiärrää kokeillut. Eli tämä Selftanning Spray oli ensimmäinen laatuaan. Alkuun rehellisesti hirvitti mutta maltilla ja levityshanskaa apuna käyttäen homma sujui helposti. Erityisesti jalkojen työstö spraylla oli huomattavasti miellyttävämpää kuin muilla menetelmillä. Aerosolipulloon pakattu tuote leviää helposti sekä tasaisesti iholle ja kun lopuksi vielä hanskalla käy ihon läpi, on homma lähes idioottivarmaa. Itsellä on tapana kuoria iho pari päivää ennen itseruskettavaa ja tehdä tehokasta kropan rasvailua se pari pv jotta iho on tasainen vastaanottamaan auringottoman brunan.

Kaikki näistä tuotteista on vegaaneja sekä tuoksuttomia ja voin rehellisesti sanoa että näissä on vähiten itseruskettavalle tyypillistä tuoksua ikinä testaamistani.

Vaahto onkin tutumpi koostumus mulle mutta olen aina käyttänyt karttavärillisiä vaahtoja ja tämänkin Self-Tanning Moussen kohdalla hieman jännitin mutta koostumus on todella hyvin leviävää sekä tuo Ida Wargin oma levityshanska aivan loistava. Todella miellyttävä käyttää, kuivaa iholle täysin eikä jätä tahmeaa tai edes nihkeää tunnetta.

Mulla on kasvoilla superherkkä iho ja harva ir-tuote niille sopii, edes siis kasvojen iholle tarkoitettu tuote siis. Tämä Self-Tanning Lotion kuitenkaan ei ärsytä ihoani niin paljon kuin muut vastaavat, ja tätä olen pystynyt noin kerran viikossa käyttämään. Sen useammin edes kesällä tosin ei ollut tarvekkaan käyttää.Kasvoille suunnattua  itseruskettavaa on sekä mediumina (mikä mulla myös on) sekä tummempana ja tämä vaaleampi jo toi aika hyvin sävyä iholle joten tällä suosittelen aloittamaan mikäli mietit sävyvalintaa.

Kaikki testaamaani Ida Wargin ir-tuotteet tuo todella luonnollisen rusketuksen sekä jopa kosteutetun tunteen iholle. Oon aika kranttu jo nykysin kun puhutaan tästä kategoriasta mutta näissä kohtaa kaikki. Ei tuoksu, ei tahraa, ei tahmaa sekä sävy on kaunis. Plussaa siitä että tuotteita saa monessa eri koostumuksessa, on voidetta, vaahtoa, sprayta…että siitä vaan valitsee sen mikä on itselle mieluisin.

Dry Shimmer oil eli kullanhohtoinen kuivaöljy oli kesällä todellinen koko kropan pikakaunistaja. Ihanan hennon kimalteen iholle tuova öljy sekä pehmentää vartalon ihoa että saa sen näyttämään virheettömältä sekä shimmer korostaa rusketusta kauniisti. Todella helposti levittyvä, ei missään nimessä liian kimaltava öljy on kyllä ehdoton ”vartalomeikki” esim.juhliin. Itse käytin säärillä ihan koko kesän tätä ja purkin rippeet säästän pikkujoulukaudelle, mikäli sellanen tänä vuonna on sallittu.

Hintataso on 18.90-19.90e/ kpl eli keski-hintaisista ir-tuotteista puhutaan. Kicksillä tosin on usein hyviä tarjouksia ja monesti hinnasta saa hyvän siivun pois kun eksyy oikeaan aikaan ostoksille. Pitää vielä vinkkasta että Ida Wargin Self-Tanning Mitt on muuten paras levityshanska ikinä, hanska on paksua matskua, sillä saa loistavan levitystuloksen sekä siinä on ommeltu saumat. Kaikki mitä olen aiemmin testannut, on olleet joko liimalla tai lämmöllä painettu kasaan mikä tarkoittaa ettei ne pitkään kestä, toisin kuin tämä (joka muuten on edullisin hanska johon olen törmännyt).

Postauksen linkit ei ole affi-linkkejä, en niiden klikkailusta hyödy.

kauneus iho meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *