ja taas kävi näin

Alohair

Yks päivä olin surullinen ja väritön...joten kyynelten myynnin sijaan kaivoin suoravärit ja käyttämättömäksi jääneet hoitoaineet kehiin ja miksasin itelleni pinkin hoitoaineen.

 

Käytin Crestolin color clossin sävyä Flamingo pink muutaman tipan hoitoaineen joukkoon että saan tarpeeksi hennon pinkin aikaan.

Tässä hiusten lähtötilanne, eli tummempi tyvi ja selkeästi vaaleempi latva, johon sävyn oletan tarttuvan enemmän kun tyveen.

Tein aika reilun satsin hoitoaine-suoravärisekoitusta ja levitin kauttaaltaan kuivaan hiukseen. Annoin vaikuttaa noin 20 minuuttia ja tässä lopputulos:

Aika hauska! Eikö totta. Ihoni on raskauden takia vuoroin kuiva, vuoroin näpyillä ja välillä vaan muuten vaan ärtynyt, ja näissä kuvissa se on kaikkea näitä. En kuitenkaan tahdo paklata itseäni tukkoon tai silottaa kuvia joten näillä mennään. 

Tätä suoravärikikkailua voi siis tehdä muuhunkin kun täysin blondiin pohjaan ja tässähän pinkki näkyy enemmän dirty tai dusty pink tyyppisenä sävynä, ja itse pidän juuri näistä murretuista sävyistä enemmän. 

Piti vielä laittaa kuva ekan pesun jälkeen, ihana ruusukultahan sen sieltä paljastui! 

 

Kommentoi