Joico K-PAK

Joicon K-PAK tuotteet on olleet itsessään käsite jo tovin, ja monet vannovat näiden nimeen.Itsellä ei ole mitään kokemusta ollut K-PAKeista aiemmin ja mutta ylistävien kommenttien takia odotukset oli kyllä kovat.

Kesä on oivallista aikaa testata uusia tuotteita koska aurinko, tuuli, merivesi sekä kloori syövät hiuksen kuntoa ikävästi ja kiilto usein katoaa myöskin.Ilman kiiltoahan hiusvärikin näyttää aika valjulta.Hyväkuntoista hiusta on myös helpompi käsitellä sekä tehokas kesällä kutreille tehty hoivatyö palkitsee syksyllä viimeistään.

Joicon K-PAK-sarja korjaa hiusta sieltä missä vaurio on ja ei ylihoida muutakaan hiusta eli ilmavat kesäkutrit on helppo saavuttaa.K-PAK-tuotteet sisältävät samoja rakennusaineita mitä hiuksessa on luonnostaan ja ne hoitavat hiusta pintaa syvemmältä.

joico.jpg

K-PAK shampoo on selkeästi hellävarainen puhdistaja hiukselle ja hius tuntuu jo shampookylvyn jälkeen aika kivalta.Olen siis alkanut hurjaksi ja välillä skipannut hoitoaineen suihkussa ja laittanutkin vaan hiuksiin jätettävän hoitoaineen tai öljyn, ja selvinnyt hengissä.Voitteko uskoa?Hyvillä shampoilla lienee osuutta asiaan.

Tehohoito Intense Hydrator olikin todella positiivinen yllätys, siis vaikka odotin paljon niin sain kuitenkin vielä enemmän.Siinä missä shampoo korjasi hiusta niin naamio puolestaan kosteutti.Eli sain kaiken tältä duolta mitä hiukseni kaipaa.Kosteutta,kevyttä siloitusta, kiiltoa sekä selkeästi pehmeämmän hiuksen jota oli helpompi käsitellä.Minulla on aika karkea ja luonnostaan piikkisuora karva jonka(jos en päivittäin niin ainakin pari kertaa viikossa)väännän kiharalle keinolla millä hyvänsä, ja tämän naamion jälkeen se on selkeästi helpompi föönata laineelle.

joico2.jpg

Tykkään yhdistellä korjaavia ja kosteuttavia tuotteita koska tosiaan tällä kombolla pääsen itse parhaaseen lopputulokseen omassa hiustenhoidossa,joten tämä on aika nappisetti.Suosittelen tätä tuotelinjojen miksailua muillekkin mutta käsitelty pitkä hius on yleensä juuri vailla kosteutta ja pientä paikkailua latva-alueella ainakin.

Koostumus shampoossa on kermainen ja helposti levittyi pehmeäksi ylelliseksi vaahdoksi.Naamio puolestaan on täyteläistä ja tunsin silottavan vaikutuksen samantien kun tuote kosketti hiusta.

Kaikissa testaamissani Joicoissa on pehmeä, ylellisen maltillinen tuoksu ja en usko että nämä ärsyttävät kenenkään nenää.Tuoksut on itselle olellinen osa hiustenhoitoa,ja uskon sen olevan monelle muullekkin.Kaikki me nautitaan puhtaista,pehmeistä ja erityisesti tuoksuvista hiuksista,eikö?

Tuotteet saatu testiin blogin kautta.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *