Joicon Moisture Recovery-tässä paras duo kesän kuivattamalle hiukselle

Saatu pr-näytteenä

Olin ollut viikon kylpylässä uimassa kloorivedessä ja viettänyt monta hellepäivää ulkona kun sain nämä käsiini. Tuotteet laitettiin siis heti tositoimiin, kuiva ja samea tukka oli ollut kaiken lisäksi ilman harjaa pidemmän aikaa ja rehellisesti luulin ettei takkupesää pelasta enää mikään mutta onneksi olin väärässä!

Joicolta olen aiemminkin löytänyt loistavia tuotteita mutta nyt, ihan mieletön tuotepari tämä Moisture Recovery duo.

Merilevää sekä jojobaa sisältävistä tuotteista shampoo tuntui hiusta hellivältä, hellävaraiselta ja miellyttävältä, pesten hiuksen puhtaaksi sekä ilmavaksi.

Shampoo on koostumukseltaan täyteläistä ja riittoisaa. Vaahtoavuus on hyvä ja shampoo levittyy hyvin. Hiukseen tulee kimmoisa ja elastinen tunne jo pestessä ja shampoon ph onkin hiukselle optimaali 4.5-5.5. Joicolla on aina miedot miellyttävät tuoksut ja tässä duossa onkin ihana hieman merellinen tuoksu, hienostunut sellainen.

Hoitoaine kuitenkin räjäytti potin. Laitoin hoitoainetta ja sain sormin harottua hiukset takkuineen sileäksi, mitä en olisi ikinä uskonut tapahtuvan. Olin jo varautunut takkuharjalla ja pitkällä pinnalla suihkureissuun, joten olin ällistynyt kuinka tehokas hoitoaine on! Hiuksista tuli jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen sileät, kiiltävät ja eläväiset. Hoitoaineelle neuvotaan minuutin vaikutusaika, ja jo siinä ajassa tämä tuntuu tekevän ihmeitä.

Kosteusköyhä hius on usein veltto, kiilloton ja karkea ja juuri sitä oma pehkoni oli ennen näitä. Ero entiseen oli huima tosiaan jo ensimmäisellä kokeilulla.Hiukseen palautui luonnollinen kiilto, elastisuus ja pinta silottui sekä hiusta oli heti helpompi käsitellä.

Itsellä hius on kuiva jo hiustyypiltään mutta toki raidoitus sekä lämpökäsittely on syöneet kiillosta ja jäntevyydestä osansa ja luulen että pitkässä juoksussa näillä saan hiuksiini aivan uudenlaista elinvoimaa.

Täytyy sanoa etten varmaan edes osaa hehkuttaa näitä tarpeeksi!

Nämä on ensisijaisesti tarkoitettu paksulle karhealle hiukselle mutta jos hiuksesi on runsaasti käsitellyt tai muuten kuivat niin ehdottomasti suosittelen testaamaan. Shampoon hinta Fourreasonin nettikaupassa on 23.90e ja hoitoaineen 24.90e ja mielestäni  isot 300ml purkit ei ole vain edulliset vaan jo huomattavan halvat ollakseen todella laadukkaat tuotteet.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *