Joicon uusi hoitovaahto taittaa keltaisuutta ja siloittaa hiusta

Alohair

Joicon Blonde Life Brilliant Tone Violet Foam on aikamoinen monitoimituote! Silottava, hiusta pehmentävä vaahto myös taittaa keltaisuutta hiuksesta. Väriltään violetti vaahto on paitsi herkullisen näköistä niin oikeasti toimivaa.

Tuote on enemmän hoitovaahto kuin muotoilutuote vaikka on myös tavallaan sitä. Normaalin muotovaahdon pito tästä puuttuu mutta föönin alla toimii hyvin. Silottaa hyvin hiuksen pintaa ja pehmentää hiusta eli on helppo työstää kaunis, kiiltävä kampaus föönin avulla.

 

Tämä vaahto niikuin muotovaahdotkin, levitetään kosteaan hiukseen. Olen monesti nähnyt ja kuullut että muotovaahto levitetään kuivaan hiukseen ja harotaan käsin hius asentoon.Siis voihan näin toimia mutta vaahdoista saa aina parhaan tehon kun föönaa hiuksen muotoon. 

Melkein itse suosittelisin tätä ennemmin raidoitetulle/balayage-värjäykselle kuin hiukselle, jossa tyven lämpöisyys on se ongelma koska meillä suomalaisilla on aika hento hius ja tyvelle vietynä tämä vaahto voi olla hieman raskas siloitustehonsa vuoksi. Itsellä on jäykkä hius tyvestä latvaan niin olen kyllä ihan ronskisti jopa tyvellekin vienyt tämän, varsinkin kun olen napakan föönauksen tehnyt hiukseen. Myös annostelussa kannattaa kokeilla alkuun vähän pienemmällä määrällä ja lisätä tarpeen tullen. 

Tuoksut Joicolla on vähäeleisiä, tyylikkäitä ja mietoja. Vaikea kuvitella että tämä kenenkään nenää ärsyttäisi. 

Joicolla on vissiin otettu elämäntehtäväksi pelastaa blondien kuontalot, sen verran hyviä tuotteita on viime aikoina brändi tiputellut vaaleaveriköiden iloksi! Maahantuojalta naureskeltiinkin että millon tummahiuksiset otetaan huomioon! Ei sillä, itekin tässä toivon saavani hieman vaaleamman kuontalon (ajatuksena viileämpi beige long bob-mitassa).

Kyllä blondeilla varmasti on aina hauskempaa, ainakin tälläsillä hoitotuotteilla! 

Saatu maahantuojalta

Kommentoi