Joulu paketissa

Joulu on rauhoittumista, ruokaa, yhdessäoloa,tuoksuja, paketteja ja sitä edeltää niin iso häslinki ja stressi usein että sitäkin voi vähän juhlia että joulun saa pakettiin ja arjen rullaamaan. Kuitenkin vielä pieni  katsaus joulufiiliksistä. 

Itse tuoksu fiilistelijänä nuuskuttelin mascaronseja, join hyvää kahvia suklaan kera sekä peseydyin joulusaunassa kausituoksuilla. 

joulu1.jpg

joulu2.jpg

joulu3.jpg

joulu5.jpgYves Rocherin suihkugeelissä ja vartalovoiteessa tuoksuu makea yhdistelmä päärynää ja kaakaota, ei liian imelänä mutta juuri passelisti talvikautaan sopivasti. Suihkugeeli pesee hyvin mutta hellästi ja vartalovoide kosteuttaa mukavasti, kuitenkin kuivaen iholle nopeasti. Se että vartalovoide kuivaa nopeasti on ehdoton edellytys niille tuotteille mitä käytän, olen niin vilukissa etten mielelläni talvella ole pitkään kylmissäni suihkun jäliltä. Tuoksut ovat pehmeän talvisia, ei pelkästään joulun aikaan rajoittuvia. 

Normaalistikin edulliset Yves Rocherit on joulunjälkeisalennuksessa vieläkin pienemmissä hinnoissa, ja niitä saa tilattua täältä:

http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=31300/~product_id=72212 

http://www.yves-rocher.fi/control/product/~category_id=4130/~product_id=81036

Tuotteet saatu blogin kautta, macaronsit ja suklaat lahjaksi!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *