K18, hiustenhoidon mullistaja

Kun K18 tuli markkinoille, oli hype tuotteen ympärillä valtava. Tuote lupasi paljon ja soraäänet huusi päälle, niinkuin aina kun markkinoille nousee jotain aivan uutta. Mua tuote kiehtoi mutta ajatus tuotteesta joka korjaisi hiuksen pysyvästi kieltämättä hämmensi, onko se mahdollista? Vieläkään en osaa vastata mutta tuotteeseen rakastuin.

Oon vähän tukkanörtti mutta olin päättänyt etten tuotetta sen korkean hinnan takia osta, 79e hiustuotteesta on paljon. Tätä saa pienenä tuubina ostettua myös ja 12e minikoosta hoidin hiukseni muistaakseni 4 kertaa. Mulla on paksu, pitkä hius ja jopa mulle riittää hernettä aavistuksen isompi määrä tuotetta. Jo näyte oli riittoisa joten luulen että 50 ml pumppupullo kestää ikuisesti, tai jos ei ikuisesti niin aika pitkään.

Kyseessä on maailman simppelein tuote jonka monimutkainen  käyttöohje kannattaa kuitenkin lukea. Kyseessä on hiusnaamio joka on hiuksiinjätettävä hoitovoide. Peset hiukset shampoolla, et käytä hoitoainetta (älä, se ei paranna lopputulosta vaikka kuinka haluaisi uskoa niin) ja levität K18 pyyhekuivaan hiukseen ja harjaat hiukset läpi. Naamio selvittää hiukset hyvin ja itsellä tekee hiukseen jäntevyyttä, kiiltoa ja muotoiltavuutta. Naamion kanssa saa käyttää muita hoito-ja muotoilutuotteita, kunhan on antanut sen vaikuttaa ensin 4 minuuttia. Tämä ei ole missään nimessä joka pesun jälkeen käytettävä tuote vaan idea on hoitaa hius alkuun 4-6 kertaa sarjahoitona pesujen jälkeen ja sen jälkeen ylläpitää hoitoa n.kerran kuussa. Myös isojen kemiallisten käsittelyiden jälkeen hiusta voi hoitaa useamman kerran putkeen. Mulla on blondattu hius ja huomasin selkeän eron hiuksessa muistaakseni kolmannella kerralla, ja viidennellä kerralla hiuksen rakenne lähtötilanteeseen oli valtava. Musta hius tuntuu napakammalta, terveemmältä sekä silminnähden hyvinvoivalta.

Maskin teho perustuu rikkisiltojen korjaukseen, niinkuin kaikkien korjaavien tuotteiden mutta K18 taas korjaa hiuksen keratiinirakennetta biomimeettisesti ja kokonaisvaltaisesti, eli yhdistää keratiiniketjut ja rakentaa rikkisillat uudelleen. Olin hyvin skeptinen että onko tämä mahdollista, ja olen ehkä vieläkin mutta yhtä kaikki, rakastan tuotetta silti. Mulle on noi mainospuheet olleet aina vähän höpöhöpöä koko kampaajan urani aikana enkä kuluttajanakaan ihan kaikkea niele, mutta en vastaavaan tuotteeseen kumminkaan ole aiemmin törmännyt. Toimii omassa hiuksessa kuin unelma ja rakastan tälläisiä tuotteita minkä kanssa ei tarvitse odotella poispesua. Oispa vastaava tuote minkä voisi käyttää ihan joka pesun jälkeen. Tätä ei kuitenkaan saa käyttää liikaa, hius muuttuu liikakäytöllä kovaksi ja jopa hankalaksi käsitellä, joten käyttöohjeita on syytä noudattaa parhaan tuloksen saamiseksi.

K18 on tehnyt mun hiuksen pehmeämmäksi, joustavammaksi, tuonut kiiltoa sekä musta tuntuu että hius näyttää tuuheammalta ja kokonaisvaltaisesti kauniimmalta. Tän kaiken jälkeen toi 79e ei oo niin paha ollutkaan.

K18 maskeja on myynnissä monessa kampaamossa ja maahantuoja Framedan sivuilla on kattava jälleenmyyjähaku jolla löytää hyvin K18 kampaamot.

kauneus hiukset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *