Karpaloa ja mantelia

Kuten jo kerroinkin, sain Yves Rocherilta heidän sesonkituotteitaan testiin ja päärynä-kaakaosetistä kirjoittelin jo aiemmin täällä:http://www.lily.fi/blogit/alohair/joulun-odotusta-ja-ihania-tuoksuja

Vaikka tuo makeampi yhdistelmä onkin ihana, niin silti näistä omaan nenään paremmalta tuoksuu hieman kirpeämpi karpalo-manteliduo.

yrjoulu2.jpg

Ihanan punaiset purkit tuo välittömästi joulufiilistä kylppäriin ja yllättävää kyllä, jaksan aina pesun jälkeen rasvata kädetkin! Taidan tästä eteenpäin hankkia aina saman tuoksuisen käsisaippuan sekä -voiteen. Toistan itseäni kun sanon että saippua on hellävarainen mutta pesevä ja käsivoide tarpeeksi kevyt imeytymään nopeasti, jättäen kädet kuitenkin pehmeiksi. Nämähän on samat tuotteet eri tuoksuilla kun päärynä-kaakaoversiotkin. Molemmissa seteissä on ihanan talviset, mausteiset ja tuhditkin tuoksumaailmat, jotka sopivat sesonkiaikaan mainiosti.

Mikäli kaipaat edullista täytettä pukinkonttiin, tuotteet löytyvät täältä:

http://www.yves-rocher.fi/control/vartalonhoito-ja-aurinkotuotteet/kasienhoito/kasivoide-cranberry-amp-almond/?cmSrc=Category

http://www.yves-rocher.fi/control/suihku-ja-kylpytuotteet/saippuat/kasisaippua-cranberry-amp-almond/?cmSrc=Category

Sain myös kauniin lahjapakkauksen mikä sisälsi kolme kynsilakkaa.Viiden millin purkeissa on yllättävän hyvä suti, jolla saa kauniisti ja helposti lakan levittymään.

Sävyt on vasemmalta oikealle nimeltään:101 Magnolia nacre, 96 or Scintillant ja 43 Cerise noire.

yr2.jpg

Ideana on että levität joko magnolia nacrea tai cerise noirea alle ja viimeistelet lakkaukseen kimalletta or scintillant-sävyllä. Sävyt ovat todella kauniita ja itse mieluummin käytänkin jokaista sävyä yksinään.En ikinä anna kynsieni kasvaa pitkäksi ja pidän väreistä ja tekstuureista kyllä, mutta en ole yhtään kynsikoristeiden ystävä.Ihailen aina muilla kaikkia hienoja kynsiä mutta omaan tyyliin ei koristeet ja koukerot istu.

Magnolia nacre on täydellinen juhlanude sävy, mätsää todella lähelle omaa ihon sävyä ja tekee kynsistä kauniit, kaikkiin asuihin ja koruihin sopivat ja huolitellut riitelemättä minkään muun kanssa neutraalisuutensa takia.Tämä on noussut ehdottomaksi suosikikseni näistä sävyistä.Cerise noire on tumma kirsikkainen, todella jouluinen ja juhlava sävy, tämäkin tummuutensa puolesta käy monin vaatteisiin. Or Scintillantia olen siis käyttäny sellasenaan ja se onkin kaunis, hieman vintagehenkinen kulta. Ei kiillä liikaa mutta sopivasti kuitenkin. 

yrlakat2.jpg

Kuvassa siis tuo Or Scintillant yksinään.Olen kärsinyt taas kynsien liuskottumisesta, joten ikävä kyllä lakkakaan ei pääse oikeuksiinsa kynnen kunnon takia.Kuvassa kaksi kerrosta lakkaa, yksinään tulisi kimalle paremmin esiin mutta olen itse kuitenkin tasaisemman pinnan ystävä, joten toinen kerros tuli laitettua siitä syystä.Setin kauniissa pakkauksessa löytää täältä:http://www.yves-rocher.fi/control/meikit/kynnet/lahjapakkaus/?cmSrc=Category

Kun vielä kynteni oli paremmassa kunnossa, nämä lakat kestivät hyvänä lähes viikon, nyt kunnon takia päät lohkeille pikkasen enemmän jollen laita tuhtia pohjustusta.

Muistutan vielä että vaikka laitoin suorat linkit tuotteisiin, teen sen hyvää hyvyyttäni, en maksusta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *