Kauneusbloggaajien meikkihaaste: ystävänpäivä

Alohair

Pääsin osallistumaan kauneusbloggaajien meikkihaasteeseen, jossa oli tällä kertaa teemana ystävänpäivä.

Blinger shimmer blogin Mira oli idean äiti ja sai meille Foodie.fin sponsoroimaan haasteeseen Makeup Revolutionin söpöt Kisu-paletit, jotka on muuten helmi-maaliskuussa saatavilla Prismoista. Makeup Revolution on tunnettu edullisuudestaan sekä loistavista pigmenteistaan. Itselle nämä luomivärit on olleet ihan vieraita tähän saakka, tai itseasiassa koko merkki on tuntematonta maaperää mutta eiköhän me vielä tutustuta paremmin brändin kanssa. 

Söpö paletti on hauskasti nimetty Kisuksi ja sisältää 16 luomiväriä ja 2 highlighteria. Sävyistä osa on tälläselle tylsälle meikkaajalle jopa hurjia ja päädyin taas (tylsästi) jäämään mukavuusalueelleni. 

Vaikka manasin tylsäksi jo meikkini niin ideahan näissä haasteissa on tehdä oman näköinen meikki niin tottakai hain itselle tyypillisiä sävyjä ja pääpaino meikissä oli kuulaassa ihossa ja vihreiden silmieni maltillisessa korostamisessa.

Käytin silmämeikissä sävyjä cookie dough, 1991, ivy ja rose gold. Kasvoilla käytin khaleesi korostusväriä joka onkin aika ihana! 

Mitä enemmän ikää tulee niin sitä enemmän korostuu meikkauksessa ihon merkitys ja koitan aina saada meikkipohjasta mahdollisimman kuulaan, heleän sekä raikkaan. No kuvien ottohetkellä takana oli 1.5 viikkoa valvottuja öitä koska taas oltiin kipeenä tyttären kanssa joten piti laittaa meikkituotteet todelliseen testiin. Väsymys vähän paistaa kasvoilta kuvissa mutta en tiedä tuleeko elämässäni enää ikinä hetkeä etten olisi väsynyt, joten en jäänyt sitä odottelemaan. 

Käytin highlighteria poskilla, otsalla, leuassa sekä amorin kaaren yllä. Lämmin khaleesi sopii ihonsävyyni kauniisti ja tuo iholle luontevaa hehkua discopalloefektin sijaan. 

Meikki on raikas, rento ja ei liikaa korosta silmien epäsymmetrisyyttä, minullahan tuo toinen luomi laskeutuu aika raskaasti. Tämä on iso syy siihen miksen luomiväreillä revittele! 

Kisu palettina kiehtoo ja koitan saada sillä jonkin näyttävän meikin aikaan tässä kevään aikana. Paletissa on kiva kattaus sävyjä joita tahtoisin oppia käyttämään. Olen muuten onneton kuvaamaan silmämeikkejä, sitäkin koitan jatkossa treenata! 

Tällä viikolla kanssani haasteeseen osallistuu Maria Glow, MaittaLy, Strokes Of Color , MissAria, RiaGomez, Pakolliset tai ainakin melkein, HannaJulia ja Be Beauty Or Creepy.

Viime viikolla meikkinsä julkaisi haasteen toinen poppoo johon kuului Blinger shimmer, HennaV, Meikkimonsterin maailma, Meikkiholisti, CharlottaEve, Makeup By Eija Nordlund, Dioriina ja Hannamaria.

Ihania erilaisia toteutuksia löytyy ja jännityksellä odotan mitä oma ryhmä saa aikaan! 

Kommentit

Mira / Blinger shimmer -blogi (Ei varmistettu) https://blingershimmer.blogspot.com/

Kaunis meikki, ihanaa kun lähdit haasteeseen mukaan :)

Alohair
Alohair

Kiitos kun järjestelit, oot oikea tehomutsi! 

Meikkimonsteri (Ei varmistettu)

Tosi kuulas ja raikas meikki ja hyvin olet piilottanut väsymyksen kasvoilta. Itse olen kanssa huomannut ikääntyessä (köh köh) että sellainen kuulas kevyt meikkipohja on paras freesaamaan väsynyttä ilmettä (sellainen mulla on ollu jo kohta 4 vuotta...) :D

Ihana toteutus kokonaisuudessaan tässäkin meikissä. <3

Alohair
Alohair

Kiitos kauniista sanoista toveri mutsinaattori! 

MaittaLy (Ei varmistettu) http://maittaly.blogspot.com

Ihanan raikas ja valoisa meikki! Pukee sinua niin hyvin :)

Alohair
Alohair

Kiitos ihana Maitta! 

nanikaroliina (Ei varmistettu) https://beautycreepyblog.com/

Kaunis pohjameikki ja tuo ruusukulta sävy on minusta super nätti ! <3

Alohair
Alohair

Se on ihana! Toivoin taas sinisiä silmiä kun sillä läträilin. Jotenkin koen omat vihreät haastaviksi meikata. 

Mohn (Ei varmistettu) https://pakolliset.blogspot.com/

Upea kokonaisuus, todella hyvin olet onnistunut freesaamaan väsymyksen piiloon ja lopputulos on todellakin raikas ja kuulas!

Kommentoi