Kevään varmin merkki

Alohair

Kevään varmin merkki on se kun pyörii kaupassa pähkäillen minkä itseruskettavan ostaisi testiin.

 

 

Uutuudet kiinnostavat aina ja tämän vuoden brunaruljanssin käynnisti Nkd skin pre shower tan voide.Itseruskettavissa ikävin puolihan on se haju mutta tämäpä on täysin erilainen tuote.Voide hierotaan iholle ja annetaan vaikuttaa 10min ja mennään suihkuun ja huuhdellaan lämpimällä vedellä(huom. ei saippuapesua).Voiteen voi käyttää sekä vartalolle että kasvoille ja hölläsinkin itteni korvista varpaanpäihin tällä kohtalaisen paksulla tökötillä.

Paksuudestaan huolimatta tuote kuitenkin levittyi hyvin, miinuksena sanoisin etten usko että on kovin riittoisaa koska tavaraa kului aika tavalla.Suihkussa voide oli tosi helppo saada peseytymään pois ja pesun jälkeen illalla ei itseruskettavan ominaistuoksua iholla ollut, vasta seuraavana aamuna oli havaittavissa (hyvin)pientä hajuhaittaa.Aamulla sävy oli luonteva ja näytin heti terveemmältä, en missään nimessä oranssilta tai läikikkäältä, mitkä on nuo itseruskettaviin tuotteisiin miellettävät ominaisuudet.Edes kasvojen iho ei ollut kuiva mikä on ir tuotteissa ollut hajuakin ärsyttävämpi ominaisuus.

Tuotehan on asteittain päivettävä, joten useammalla käyttökerralla saa tummemman hipiän.Itse huolimattomana levittäjänä pidän näistä helpoista asteittain päivettävistä tuotteista koska sillon mahdolliset levitysvirheet voi korjata seuraavalla kerralla.Parasta kuitenkin on se että iho ei missään kohtaa tuntunut tahmealta, koska itse voide pestiin pois.Pidin tästä kovasti ja luulen että jos vaan tulevalta vauva-arjelta kerkeän niin tällä taion tämän kesän värit pintaan.

Tuotetta saa ainakin Sokoksilta ja Emotioneista.

Kommentit

Mira / Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Mielenkiintoinen tuote, jota voisi itsekin harkita testaavansa :)

Alohair
Alohair

Tällä kyllä säästyy niiltä ärsyttävimmiltä ir-piirteiltä :D

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Oi tää kuulostaa hyvältä, hankin ehdototmasti kokeiluun! Laiskana ruskettajana tää vois olla just sitä mitä kaipaan :D

Noora / K I D U L T (Ei varmistettu) http://tthekidult.blogspot.fi/

täällä kans yks laiska ihminen, toi vois olla tosi hyvä tuote pienen päivetyksen ylläpitämiseen! :-)

Alohair
Alohair

Luulen että pieni päivetys pohjalla olis hyvä, tälleen talven jälkeen kun lähtee äkkiseltään päivettäytymään niin kyllä tätä saa aika monta kertaa laittaa ennen kun brunasta puhutaan :D

Maria / Maria Glow -blogi (Ei varmistettu) http://so-up.fi/mariaglow

Just katselin viikonloppuna kaupassa itseruskettavia. Ite tykkään eniten Vita Liberatasta, mutta tämä voisi myös olla testaamisen arvoinen :) Just jotain tuollaista suihkussa käytettävää ruskettajaa hypistelin, ettei vaan olis ollut just tää :)

Alohair
Alohair

Bongasin että muutamalla muullakin merkillä oli nyt vastaavia tullut, tekis mieli lähtee muitaki testailemaan.

Kommentoi