Kollageenia sisäisesti

Alohair

Oon kokeillut ihon kuivuuteen lähes kaikki niksit ja kollageeni sisäisesti on kiehtonut jo pitkään, joten mielenkiinnolla lähdin testaamaan Puhdistamon Beauty kollageenijauhetta.

Sisäisesti nautitun kollageenin vaikutuksesta on jo pitkään puhuttu, valmisteita onkin saatavilla monessa muodossa.

Oon saanut elinikäiset traumat kaikista juomiin lisättävistä jauheista testattuani Herbalifen protskupirtelöitä, jotka oli kun hiekkaa pureskelisi, joten en itse olisi ostanut kollageenia nimenomaan jauheena. Ruohonjuurelta sain tämän testiin ja tuote kiehtoi kuitenkin enemmän kuin koostumus pelotti.

Ennakkoluulot osottautuivat vääriksi, tämä liukenee täysin jopa kylmään veteen. Snadi epäilys oli myös mausta koska mukana on optiMSMää, jonka maku on aika...no paha!

Tämä on marjanmakuinen mutta todella miedosti, todella helppo lisätä smoothien yms.joukkoon. Käytännössä ei juuri millekkään maistu. Itsellä tuli pääasiassa veteen tai omppumehuun tämä sekotettua ja meni alas muitta mutkitta.

Jauheen tarkoitus on vahvistaa kehon omaa kollageenin tuotantoa ja parantaa ihon, hiusten sekä kynsien kuntoa. Tässähä on kollageenin lisäksi mm. biotiinia, optiMSMää, c-vitskua ja kuituja.

Huomasin noin viikon jälkeen että iho tuntui hieman paremmalta, ja erityisesti kynnet kasvoi reilussa viikossa älyttömästi. 

Valitan aina huulteni kroonisesta kuivuudesta ja tästä oli selkeä apu siihen. Parasta taas oli huomata että käyttöjaksolla en tajunnut mitään eroa aiempaan mutta kun jauhe loppui niin huulten kuivuus palasi ja kynnetkin alkoivat nopeasti liuskoittumaan.

Varmasti pidemmällä testausjaksolla huomaa selkeämmin mitä tämä tekee iholle ja hiuksille, aionkin hankkia tätä lisää talvea ja korppuihoa hellimään.

Mulla vatsa reagoi ikävästi suunnilleen kaikkeen ja alotin testailun varovasti teelusikallisella per päivä mutta nopeasti nappasinkin jo ruokalusikallisen. En tiedä kuvittelenko, oliko sattumaa vai kuinka mutta ihan kuin vatsakin olisi toiminut paremmin.

Itse syön lihaa joten sinäänsä ei ollut tämän eläinperäisyyden kanssa ongelmaa mutta se on hyvä tiedostaa että tuote on tehty naudan kollageenista

Todella kiva lisä ihonhoitoon, paketista tulee 15 annosta eli n.2 viikkoa mutta itsellä kesti 3 viikkoa päivittäistä käyttöä.

 

Tosiaan saatu pr-näytteenä Ruohonjuuresta.

 

Kommentoi