Kolmen euron silver-shampoo,urbaanilegendako?

Alohair

Uusintapostaus, tämä on blogini historian luetuimpia tuotepostauksia jota luetaan yhä päivittäin! 

Ihan pakko oli ostaa testiin tämä Delia Cosmeticsin Cameleo silver shampoo!

Olin jo aiemmin metsästänyt tätä Tokmannilta mutta tuloksetta, huhuna kuulin että myös MiniMani ketju tätä myy ja Imatralla törmäsin kyseiseen kauppaan  josta pullon sain napattua!On muuten ensimmäinen markettishampoo aikoihin,ja en itseasiassa edes tiennyt että silver-tuotteita on marketeissa myynnissä.

Pakkaus on ihan tyylikäs,pumppupullo kätevä ja samaa sarjaa näytti olevan hoitoaine sekä naamio myös.Kuulostaa tosi hyvältä so far joten siirrytään testituloksiin!

Äkkivilkaisulla shampoon massa on todella tummaa sinistä mutta käsiin hierottaessa massa on yllättävän läpikuultavaa,ainakin siihen nähen minkälaisiin keltaisuutta taittaviin shampoihin olen tottunut.Tuoksu shampoossa on freesi ja kiva(pesee mm.Fanolan "tuoksun" 10/0),shampoo levittyy hyvin eikä tunnu kuivattavan hiusta läheskään yhtä paljon niinkuin jotkut vastaavat tekevät.

Keltaisuuden taitto on yllättävän hyvä hintaansa sekä tuohon massan kuultavuuteen nähden,vaikka tämä ei mikään supertehokas olekaan.Esim.Fudgella,Fanolalla sekä L'anzalla saan vaaleat raitani pomppaamaan esiin,tällä ei niin selkeää taittoa tule mutta kuitenkin saa sävyä selkeästi viileemmäksi.Hinta-laatu suhde tässä onkin about 8/5 eli suosittelen testaamaan ehdottomasti.Parhaiten sopii mielestäni heille kellä on vain hieman lämpöä sävyssä tai stydimmän silver-tuotteen ylläpitoon.Googlettelin tuotetta hieman ja huomasin jonkun kehuvan tätä maailman parhaaksi keltaisuuden taittajaksi ja en ihan samaan ylistykseen lähte mutta väitän että maailman paras omassa hintaluokassaan kyllä.Sen verran hellävaraiselta tuntuu pesuteholtaan että hyvin voi pitää useamman minuutin shampoota hiuksissa,enkä usko että hiukset ylitaittuu(toki ainahan on se vaara että huokoinen vitivalkoinen hius imaisee sävyn nopeastikin).

Olin kaikenkaikkiaan todella yllättynyt koska tämä kumosi aika monta oletusta mitä minulla on edullisia hiustuotteita kohtaan.Ei tuoksunut voimakkaalta tai 'halvalta',ei kuivattanut hiusta ja vaahtosi hyvin.Hyvä löytö sanoisin!

Kommentit

SariBP (Ei varmistettu) https://zazaspetals.blogspot.fi/

Oon käyttänyt yhden pullon Cameleo-hopeashampoota pitämään tumman tukkani kylmänä;)
Mun mielestä se vetää ihan vertoja - tai ainakin melkein - esim. L'Orealin hopeashampoolle ja hinta on vain murto-osa. Cameleon kuivashampootakin muistan joskus käyttäneeni, ja sekin on ihan ookoo.

Alohair
Alohair

Tiiätkö,meinasin nimenomaan verrata tätä Lorkkuun! Tosi samankaltainen koostumus tässä nimittäin on. Aion kyllä testata muitakin hiustuotteita tältä merkiltä!

FanniL

Tää on ihan paras! Multa tyhjeni just toinen pullo, ja nyt koen ettei tarvetta tällä hetkellä ole. Mutta jos tulee, ostan ehdottomasti tätä. Myös Cameleon kuivashampoo on erinomainen. Eihän tässä ole mitään luonnollista, mutta ehkä kaikessa ei tartte olla. Kun muut pesuaineet sun muut on luonnollisia, sallin itselleni tällaisen. :D Eikä ainakaan ole L'orealia.

https://mennentullen.blogspot.com/

Alohair
Alohair

Testasin tältä merkiltä myös shampoopussukan mitä Prismassa myydään ja se oli kans aika kiva, vaikka en jaksanu pitää sitä päässä puolta tuntia mikä oli vaikkarina. Mutta lähtee toi kuivashampoo kans testiin, kiitti Fanny vinkistä! 

nanikaroliina (Ei varmistettu) https://beautycreepyblog.com/

Tää on ollu yks mun lemppareista ja suuri plussa siitä, että ei kuivata hiusta :) Tätä löytyy myös Prismoista :) Oon tehnyt myös myös tehnyt tän ja hoitsikan sekotuksen mitä pitänyt hieman kauemmin vaikuttamassa , tulee nätti kylmänvaalea sävy kellertävään tukkaan :)

Alohair
Alohair

Pitääpä kokeilla tuo shampoo-hoitoainecocktail joskus omaankin päähän! 

Kommentoi